ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Aralık 2014 Cuma 07:27

Ankara'da elektrik trafosu yüklü TIR üst geçide sıkıştı

Ankarada elektrik trafosu yüklü TIR üst geçide sıkıştı

Ankara’da seyir halindeki bir TIR, sürücüsünün yüksekliğini hesaplayamaması sonucu üst geçidin altına sıkıştı.


Ankara’da seyir halindeki bir TIR, sürücüsünün yüksekliğini hesaplayamaması sonucu üst geçidin altına sıkıştı. Elektrik trafosu yüklü TIR, yüksekliği düşürülerek sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Olay, saat 23.30 sıralarında, İstanbul Yolu Yeni Mahalle üst geçidinde meydana geldi. 06 EZ 0576 plakalı TIR’ın sürücüsü, üst geçidin yüksekliğini hesaplayamayınca geçidin alt kısmına sıkıştı. TIR'ın Sincan organize sanayi bölgesinden yüklediği ve Erzurum’a götüreceği 4 büyük elektrik trafosunu taşıdığı öğrenildi.

Sürücünün yardımına ihbar üzerine trafik ekipleri ve yol kurtarma ekibi yetişti. TIR’ın kısmi kapattığı yol üzerinde yeni bir kazanın oluşmaması için trafik polisi önlem aldı. Kurtarma ekipleri de TIR’ı sıkıştığı yerden kurtarmak için uğraştı. Çare, TIR’ın yüksekliğini düşürmede bulundu. Uzun uğraşlar sonunda TIR’ın yüksekliği düşürüldükten sonra araç bulunduğu yerden hareket ettirildi. Sıkıştığı yerden gürültülü bir şekilde sürtüne sürtüne çıkan araç, en sonunda yüküyle beraber kurtarıldı. Kurtarma sonrasında yol ortasına molozlar dökülürken köprünün altında ise zarar meydana geldi. Polis konuyla ilgili inceleme başlattı.
















KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER