ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Ekim 2014 Salı 19:05

Ankara’da dehşet saçtı

Ankarada dehşet saçtı

Başkent’te 2 yıllık evli bir kişi, kendisinden boşanmak için dava açan, ayrı yaşayan eşini tabanca ile öldürdükten sonra intihar etti.


Olay, Gölbaşı ilçesi Cumhuriyet Caddesi Anakent Ekmek Fırını önünde dün saat 20.00 sıralarında meydana geldi. G.K (38), şiddet gördüğünü ve tehdit edildiğini öne sürerek boşanma davası açan eşi S.K’nin (35) yolunu kesti. Belinden çıkardığı tabancayı ateşleyen zanlı eşi S.K’yi göğsünden vurdu. Ağır yaralanan talihsiz kadın, çevredekilerin çağırdığı ambulans ile Gölbaşı Havsak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. S.K’nın yolda öldüğü öğrenildi.

Ekonomik sıkıntıları bulunan ve sürekli alkol aldığı öğrenilen G.K olaydan birkaç saat sonra Karşıyaka Mahallesi’nde stabilize alanda 06 BT 0151 plakalı otomobilde ölü bulundu. G.K’nın eşini vurduğu silahla intihar ettiği belirtildi.

DAHA ÖNCE DE EŞİNİ ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS ETTİ

Yaşamlarını 2 yıl önce birleştiren çiftin 2 ay sonra sürekli kavga ettikleri, eşi tarafından tehdit edilen S.K’nın koruma istemesi üzerine savcılık kararıyla 6 ay süreli tedbir kararı uygulandığı öğrenildi. G.K’nın daha önce de kendisinden boşanmak isteyen eşini öldürmeye teşebbüsten hapis cezası aldığı ve bir süre önce cezaevinden çıktığı kaydedildi.

Songül Kılıçaslan’ın cenazesi Gölbaşı Merkez Camisi’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi. Talihsiz kadının tabutunun üzerine siyah başörtüsü konuldu. S.K’nın tabutu yakınları tarafından gözyaşları içerisinde cenaze aracına konuldu.

Otopsi için Adli Tıp Kurumu’nda bulunan G.K’nın cenazesinin ise yarın yine Gölbaşı’nda toprağa verileceği öğrenildi.





KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER