ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Haziran 2017 Salı 13:28

Ankara'da 3 bin polisin katıldığı uyuşturucu operasyonu

Ankarada 3 bin polisin katıldığı uyuşturucu operasyonu

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde 3 bin polisin katılımıyla eş zamanlı düzenlenen operasyonda, 208 şüpheli gözaltına alındı.


Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, 3 bin polisin katılımıyla düzenlenen "Şehit Emniyet Amiri Cüneyt Bursa" operasyonunda 208 şüpheli gözaltına alındı.

Ankara Valiliğinin açıklamasında, Başkent genelinde uyuşturucu ticareti ve satışı yapan şahıs ve gruplara yönelik 6 ay boyunca yürütülen çalışmalar kapsamında, saat 04.00'ten itibaren 257 adrese, 3 bin personelin katılımıyla hava destekli eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 208 şüphelinin yakalandığı belirtildi.

Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda, 2 kilo 169 gram esrar, 90 paket eroin, 46 paket taş kokain, 12 paket bonzai, 417 uyuşturucu hap, 13 tabanca, 10 pompalı tüfek ve bu silahlara ait mühimmat ele geçirildiği bildirildi.

Terör örgütleri ve yasa dışı grupların başlıca gelir kaynağı olan ve gençleri hedef alan uyuşturucuyla mücadele çalışmalarının kesintisiz sürdürüleceği kaydedildi.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER