ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Ağustos 2013 Cuma 14:21

Anıtkabir'de bir tek o parti yoktu!

Anıtkabirde bir tek o parti yoktu!


Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı. Büyük Zafer'in 91. yıldönümü kutlanıyor. 30 Ağustos nedeniyle Anıtkabir'de düzenlenen törene devletin zirvesinin yanı sıra CHP ve MHP'de katıldı, sadece BDP geçen yıl olduğu gibi hazır bulunmadı.


FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...


30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü bugün tüm yurtta kutlanıyor.Törene Cumhurbaşkanı Gül'ün yanı sıra TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anayasa Mahkemesi Başkan Vekili Serruh Kaleli, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Yargıtay Başkanı Ali Alkan, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Beşir Atalay, Bekir Bozdağ ve Ali Babacan, Bakanlar Kurulunun bazı üyeleri, kuvvet komutanları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve diğer devlet erkanının Aslanlı Yol'dan yürüyüşüyle başladı.

BDP YİNE YOKTU

Törende geçen yıl olduğu gibi yine BDP'liler yer almadı.

ÖZEL DEFTERİ İMZALADI

Cumhurbaşkanı Gül, Atatürk'ün mozolesine, kırmızı beyaz karanfillerden oluşturulmuş ay yıldız ile Cumhurbaşkanlığı forsu bulunan çelenk bıraktı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.Gül ve beraberindekiler, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Burada Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.Cumhurbaşkanı Gül, buradaki törenin ardından Çankaya Köşkü'nde tebrikleri kabul etti.Daha sonra Kara Harp Okulu Komutanlığı’nda 164. Dönem diploma ve sancak devir teslim töreni yapılacak, bu törene de Cumhurbaşkanı Gül, Meclis Başkanı Çiçek ve Başbakan Erdoğan katılacak.

KAYNAK:
Ajanslar
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER