ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Aralık 2016 Pazartesi 21:15

"Anayasa teklifimizi bu hafta Meclis'e sunacağız"

"Anayasa teklifimizi bu hafta Meclise sunacağız"

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliği teklifiyle ilgili, "İnşallah Rusya dönüşü, büyük bir mani olmazsa, bu hafta bitmeden teklifimizi gazi Meclisimize sunmuş olacağız." dedi.


Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişikliği teklifine ilişkin, "İnşallah Rusya dönüşü, büyük bir mani olmazsa, bu hafta bitmeden teklifimizi gazi Meclisimize sunmuş olacağız." dedi. 

Yıldırım, resmi ziyarette bulunacağı Rusya'ya hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda açıklama yaptı. 

Bir basın mensubunun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM'deki görüşmesini hatırlatarak, anayasa değişikliği teklifinde bulunduğu belirtilen pürüzler üzerinde uzlaşı çıkıp çıkmadığını ve teklifin Meclis'e ne zaman sunulacağını sorması üzerine Başbakan Yıldırım, şunları söyledi:

"Sayın Bahçeli'ye çay içmeye gittim, beraber çay içtik, biraz sohbet ettik ondan sonra ayrıldık. Bu konuları daha önce konuştuk, vardığımız mutabakat çerçevesinde her iki partiden de arkadaşlarımız, genel başkanların talimatlarını, onların yönlendirmelerine uygun olarak detayları, teknik çalışmaları gerçekleştiriyorlar. Kamuoyuyla bugüne kadar paylaştığımız bu anayasa teklifiyle ilgili ne söylediysek aynen adım adım gerçekleşiyor. İnşallah Rusya dönüşü, büyük bir mani olmazsa, bu hafta bitmeden teklifimizi gazi Meclisimize sunmuş olacağız."

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER