ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Ekim 2014 Perşembe 10:02

Ambulans bahçeye uçtu

Ambulans bahçeye uçtu

Kastamonu’da trafik kazasında yaralanan şahsı taşıyan ambulans, evin bahçesine uçtu.


 Hanönü’nde meydana gelen trafik kazasında yaralanan bir şahsın sevkini Kastamonu’ya gerçekleştiren Harun A. (22) yönetimindeki 37 SP 072 plakalı ambulans, Taşköprü yolu Hacıveli kavşağına yakın bir bölgede sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Orta refüjden karşı şeride geçen ambulans, buradan bir evin bahçesine uçtu. Bahçede bulunan ağaçlara çarparak durabilen ambulansta bulunan 2 sağlık personeli yaralandı. Kaza sonrası çok sayıda sağlık ekibi olay yerine intikal etti. İlk olarak Hanönü’nden Kastamonu’ya sevki gerçekleştirilen yaralı Mustafa A. (45), ambulansa konularak Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Daha sonra ambulans içerisinde sıkışan 112 sağlık personeli Aslıhan Yazıcıoğlu (32) ile Merve Gedik (20) kurtarıldı. Yaralıları sıkıştıkları yerden itfaiye ve diğer sağlık personeli kurtardı. Kazada ağır yaralanan ve olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Aslıhan Yazıcıoğlu, ambulansa konularak aynı hastaneye kaldırıldı. Ardından diğer yaralı Merve Gedik de sıkıştığı yerden çıkartılarak aynı hastaneye sevk edildi. Aslıhan Yazıcıoğlu’nun yoğun bakıma alındığı belirtilirken, Merve Gedik’in ise vücudunda oluşan kırıklar nedeniyle ameliyata alındığını öğrenildi. Ambulans sürücüsü Harun A. ise, kazayı yara almadan atlattı.

Öte yandan, Hanönü ilçesinde kazada yaralanan Mustafa A.’nın yapılan kan tahlillerinde 1,36 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.







KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER