ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Nisan 2013 Çarşamba 15:10

Amatör maçta olay çıkaran 13 kişi, adliyede


Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde amatör maçta polis ve gazetecilere saldırarak olay çıkardıkları iddiasıyla gözaltına alınan 13 taraftar adliyeye sevk edildi.

        Sakarya 1. Amatör Küme'de 31 Mart Pazar günü Kaynarcaspor ile Kalaycıspor arasında oynanan maçta çıkan olayların ardından kamera görüntülerinin incelenmesi sonrasında gözaltına alınan 13 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçirilen taraftarlar, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi.

        Kaynarcaspor Teknik Direktörü Sezgin Tutar, pazar günü oynadıkları maçta çıkan olaylar nedeniyle bazı gençlerin ve sporcuların gözaltına alındığını söyledi. Yaşanan olaylardan rakip takımın yönetimini ve oyuncularını sorumlu tutan Tutar, "Bu olayların evveliyatı var. 3–4 ay önce Kalaycıspor ile oynadığımız maç sonrasında 9 sporcumuzla saldırıya uğradık. Dayak yedik. Mağlup olmamıza rağmen bunlar oldu. Devamında kendi sahamızdaki maç öncesinde sosyal medya üzerinden sataşmalar oldu. Rakip takımın taraftarlarının kışkırtmaları nedeniyle bu olaylar oldu. Biz huzurlu bir ilçeyiz. Hiçbir zaman bu tür olayların içinde olmadık. Maçın centilmenlik içinde geçmesini istedik. Amacımız futbol oynamaktı." diye konuştu.

        Kaynarcaspor ile Kalaycıspor arasında oynanan maçta çıkan olaylarda 3 polis ile 2 gazeteci yaralanmıştı.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER