ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Kasım 2014 Salı 00:49

Alman kızları kurtaran Türk kızı komada!

Alman kızları kurtaran Türk kızı komada!

Almanya'da tacizci Sırp gençlerinin saldırısına uğrayan Tuğçe Albayarak'ın yaşam mücadelesi sürüyor


Almanya'nın Offenbach kentindeki bir restoranda tacize uğrayan iki Alman kıza yardım etmek isterken, tacizci Sırp gençlerinin saldırısına uğrayan Tuğçe Albayrak'ın (22) durumu ciddiyetini koruyor.

Beyin kanaması geçiren ve tedavisi Offenbach hastanesinde devam eden Tuğçe Albayrak hayati tehlikeyi henüz atlatamadı. Tuğçe'yi yumruklayarak komaya sokan 18 yaşındaki Sırp genci ise tutuklandı.

Daha önce de bazı suçlara karıştığı için polis tarafından tanınan fail hakkında, tehlikeli yaralama suçundan soruşturma başlatıldı. Offenbach polisi ise, olayı gören tanıkların kendilerine başvurmalarını istedi.

Önceki gün gece, üniversite öğrencisi Tuğçe Albayrak ve arkadaşları Offenbach'da bir fast- food restorana gitti. Tuğçe ve arkadaşları yemek yerken, restoranın alt katındaki tuvalette iki genç kızın yardım isteyen çığlıkları duyuldu.

Tuğçe Albayrak yardım için aşağıya indiğinde üç gencin, iki Alman kızı taciz ettiğini gördü. Cesaretle araya girerek genç kızları kurtardı. Daha sonra restorandaki diğer kişilerin de yardımıyla saldırganlar dışarı atıldı. Bir süre sonra yemeklerini bitirip dışarı çıkan Tuğçe ile arkadaşlarına, aynı gençler hakaretler yağdırarak saldırdılar. Gençlerden biri önce Tuğçe'nin arkadaşına tokat attı, daha sonra Tuğçe'ye vurdu.

Aldığı darbenin etkisiyle yere düşen Tuğçe bayıldı. Ağır yaralı genç sağlık ekiplerinin 20 dakika süren ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tuğçe Albayrak'ın arkadaşları saldırganların binerek kaçtığı otomobilin plakasının fotoğrafını çektiler. Polis kısa sürede saldırganları yakalayarak gözaltına aldı.

Baba Ali Albayrak hastanede yaşam mücadelesi veren kızının başından ayrılmıyor. Baba Albayrak, "O bizim bir tanemiz ve her şeyimiz" diye konuştu. 

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER