ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Kasım 2014 Pazartesi 08:35

Alev alev yanan evden canlarını zor kurtardılar

Alev alev yanan evden canlarını zor kurtardılar

Mersin’de baraka halindeki bir ev alev alev yandı.


Mersin’de baraka halindeki bir ev alev alev yandı. Yangına uykuda yakalanan ev sahipleri ve çocuklar kendilerini dışarı atarak canlarını zor kurtardı. Polisler içerdeki kimsenin olup olmadığı kontrol etmek ve uyandırmak için evin pencere ve duvarlarına tekme ve yumruk vurmak zorunda kaldı.

Merkez Akdeniz ilçesi Nusratiye Mahallesi 5016 Sokak üzerindeki baraka halindeki tek katlı bir evde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Evin ahşap ve içeride yanıcı eşyaların çok olması nedeniyle kısa sürede büyüyen alevler çatıyı kapladı. Olay yerine ilk gelen polisler içeride ve yan dairede bulunan aileleri tahliye etti.

Yangına uykuda yakalanan kadın ve çocuklar büyük korku yaşarken canlarını zor kurtardı. Polisler zemin kattaki evlerin kapı ve duvarlarına vurarak içeride uyuyan varsa uyandırmaya çalıştı. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere su sıkarak müdahale etti. Yangın, itfaiyenin uzun uğraşları sonunda güçlükle kontrol altına alındı. Can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. Ev tamamen kullanılamaz hale gelirken polis ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER