ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Kasım 2014 Çarşamba 10:36

Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu bodyguardı vurdu

Alaattin Çakıcının üvey oğlu bodyguardı vurdu

Ünlü kabadayı Dündar Kılıç'ın torunu, mafya babası Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik'in, bar girişinde bodyguardı vurduğu görüntüler ortaya çıktı.


İstanbul Şişli'deki bir rezidansta işadamı Fatih Edremit'in öldürülmesi davasının sanıklarından Dündar Kılıç'ın torunu Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu olan Onur Özbizerdik, geçtiğimiz günlerde hapishaneden tahliye olduğu günün akşamı, gittiği barda bodyguardı ayağından vurarak yaraladı. Hapisten çıkmasının üzerinden 12 saat geçmeden adam vuran Özbizerdik, daha sonra kayıplara karıştı.  

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Show Tv'de yayınlanan haberle, Özbizerdik'in Sarıyer Emirgan sahilinde bulunan eğlence mekanında bodyguard'ı vurma görüntüsü ortaya çıktı. Habere göre Özbizerdik, bara girmek isterken bodyguard, 'rezervasyonunuz var mı?' diye sordu. Bunun üzerine Özbizerdik arabasına dönerek silahını aldı. Eğlence mekanın tekrar girişine gelen Özbizerdik, 'sen benim kim olduğumu biliyor musun' dedikten sonra bodyguardın gözünün içine bakarak ayağına ateş etti.

HASTANEYE GÖTÜRMEYİ TEKLİF ETTİ

Daha sonra bodyguard, sekerek olay yerinden kaçarak dışarı çıktı. Soğuk kanlılıkla arkasından takip eden Onur Özbizerdik, hastaneye götürmeyi teklif etti. Bodyguard bunu kabul etmeyerek bir taksiye binerek hastaneye gitti.

Onur Özbizerdik ise olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı. Şimdi polis tarafından her yerde aranıyor.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER