ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Ocak 2013 Salı 23:17

Akıllı kimlikler ne zaman verilecek?

Akıllı kimlikler ne zaman verilecek?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, akıllı kimliklerle ilgili müjdeli haberi verdi. Ancak vatandaşlar bir süre daha beklemek zorunda...


Başbakan Erdoğan, akıllı kimlik dağıtımının bu yıl başlayacağını, 2015 sonuna kadar bütün vatandaşların bu kartlara sahip olacağını söyledi.

2015 YILI SONUNA KADAR BÜTÜN AKILLI KİMLİKLER DAĞITILACAK!

Katma değeri yüksek proje üretme kararı doğrultusunda geliştirilen ''Akıllı Kimlik Kartı Projesi''nin tamamlandığını, yerli cip ve milli yazılıma sahip bu kartların hayatın her alanında kullanılacağını ifade eden Başbakan Erdoğan, ''Sağlık hizmetlerinden sosyal güvenliğe, ulaşımdan alışverişe kadar hayatın her alanında büyük kolaylıklar sağlayacak bu kartların dağıtımına bu yıl başlıyoruz. Hedefimiz 2015 yılı sonuna kadar bütün vatandaşlarımızın akıllı kimlik kartlarına sahip olmalarını sağlamaktır'' değerlendirmesinde bulundu.

Başbakan Erdoğan, tamamlanan projeler arasında yer alan ''Bütünleşik Sosyal Yardım Projesi'' ile sosyal yardımların ihtiyaç sahiplerine en hızlı şekilde ulaştırılmasını sağlayacaklarını dile getirdi. 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER