ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Nisan 2013 Pazartesi 17:11

Akdeniz Oyunları öncesi hijyen eğitimi


 Mersin'de 20-30 Haziran tarihleri arasında yapılacak 17. Akdeniz Oyunları öncesi alışveriş merkezlerinde çalışanlara hijyen eğitimi verilecek.

Merkez Yenişehir Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Abdülkerim Çiçek 17. Akdeniz Oyunları'nda misafirlerin en çok ziyaret edeceği yerlerin alışveriş merkezleri olacağını belirtti.
İlçelerinde bulunan alışveriş merkezlerinde 96 adet gıda işletmesi bulunduğunu ifade eden Çiçek,
AVM’lerin yönetim kadrosunda bulunan iç denetçi ve gıda işletmeleri çalışanları olmak üzere toplamda 192 kişiye İşletme Hijyeni ve Gıda Denetimlerinde Dikkat Edilen Hususlar ile Genel Gıda Mevzuatı konulu eğitim semineri verileceğini söyledi.

Bu seminerlerin Forum Alışveriş Merkezi çalışanları için 7-8 ile 21-22 Mayıs, Marina AVM çalışanları için 13-14 Mayıs, Palm City AVM çalışanları için 15-16 Mayıs tarihlerinde ve KİPA AVM çalışanları için 20 Mayıs tarihinde düzenleneceğini anlatan Çiçek, "Eğitimler sonucunda uygulamalarda daha dikkatli davranılarak misafirlerimiz ve kentimizde yaşayanlar Akdeniz Oyunları kalabalıklığında bile AVM’lerden, hijyen ve güvenilir gıdadan taviz verilmeden hizmet alabileceklerdir." dedi

Çiçek bu tür eğitimler sadece Akdeniz Oyunları ile sınırlı kalmayıp, zamanla diğer işletmeleri de kapsayarak ilçelerinde eğitim almayan işletmenin kalmayacağını kaydetti.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER