ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Ekim 2014 Pazar 09:03

Akaryakıt istasyonunda şüpheli paket paniği

Akaryakıt istasyonunda şüpheli paket paniği

Şişli’de maskeli şahısların bir akaryakıt istasyonuna bıraktığı paket bomba paniğine yol açtı.


Polis ekipleri istasyonda geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Bomba uzmanı ekibin etkisiz hale getirdiği paketten patlayıcı çıkmaması herkesi rahatlattı.

Olay, Piyale Paşa Bulvarı üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre, elinde uzun namlulu silah bulunan ve yüzleri maskeli olan 3 şahıs, yanlarında getirdiği paketi akaryakıt istasyonuna atarak kaçtı. Durumu fark eden istasyon görevlileri ile vatandaşlar olayı polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, akaryakıt istasyonu çevresinde geniş çapta güvenlik önlemi aldı. Akaryakıt istasyonu müşteri girişine kapatıldı.

Adrese intikal eden Bomba İmha ve İnceleme ekibi, özel kıyafetlerini giyerek şüpheli paketi inceledi. Paket daha sonra yerleştirilen fünye ile kontrollü olarak patlatıldı. Şüpheli paketten herhangi bir patlayıcı madde çıkmaması herkese rahat nefes aldırdı. Çalışma sırasında itfaiye ekipleri de akaryakıt istasyonunda hazır bekletildi. Polis, paketi bırakarak kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER