ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Nisan 2013 Pazartesi 12:08

"AK Parti'yle Türkiye’nin standardı yükseldi"

"AK Partiyle Türkiyenin standardı yükseldi"


 AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, iktidarda oldukları süreçte Türkiye'nin standartlarının kıyaslanmayacak kadar yükseldiğini söyledi.

    Yakakent İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek partililerle bir araya gelen Milletvekili Demir, gündeme ilişkin son gelişmeler hakkında partililerin merak ettikleri soruları cevaplandırdı. İlçe Başkan Vekili Cevdet Kıyma ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Demir, bazı açıklamalar yaptı. AK Parti'nin 2002 yılında kurulan yeni bir parti olmasına rağmen her alanda yatırımlar yapıldığına dikkati çeken Demir, "Ekonomide, sağlıkta, tarımda kısacası her alanda devrim niteliğinde adımlar atılıyor. Millete hizmet için bizler de daha çok çalışıyoruz. AK Parti'nin tek başına iktidar olduğu bu süreçte Türkiye'nin standartları yükseldi. Yakalanan bu başarıda teşkilat mensuplarımızın da emeği büyük. Sizlere ve tüm AK Parti ailesine teşekkür ediyorum." dedi.

    "LÜGATIMIZDA AYRIMCILIK YOK"

    Yapılan yatırımlar arasında eğitime önem verdiklerini belirten Milletvekili Demir, "Kara tahta dönemi geride kaldı artık akıllı tahtalarla, tablet bilgisayarlarla öğrenim başladı. Üniversitesi olmayan ilimiz kalmadı. 4+4+4 modeliyle de eğitimi zorunlu hale getirdik. İsteyen istediği okulda okuyacak. Meslek liseleri veya düz, hepsi aynı hakka sahip. Katsayı matsayı yok hepsi kalktı. Çünkü bizim lügatımızda ayrımcılık yok. Meslek liseli yavrumuz da üniversiteye girerken aynı hakka sahip olacak, düz liseli de aynı hakka sahip olacak. Kim başarılı olursa o istediği yere girsin. Bu ülkenin çocuklarına kimse ayrımcılık yapmasın." diye konuştu.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER