ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Eylül 2014 Cumartesi 14:49

AK Partilinin evini ses bombası

AK Partilinin evini ses bombası

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Muhsin Kaya’nın evine ses bombası atıldı.


Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Muhsin Kaya evde ailesiyle oturduğu esnada kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ses bombası atıldı. Ses bombası büyük bir gürültüyle patlarken, bölgeye gelen polis ekipleri ise incelemelerde bulundu.

Evde oturdukları esnada ses bombasının patladığını ifade eden Muhlis Kaya, “Çok şükür herhangi birimize bir şey olmadı” dedi.

AK Parti Şemdinli İlçe Başkanı Fikri Algül ise, Kaya’nın evinin arka kısımdaki ağaçların arasına ses bombası atıldığını belirterek, polis ekiplerinin gerekli incelemeleri yaptığını kaydetti. Başkan Algül, “Barış sürecinin içinde bulunduğumuz bu dönemde böyle bir hareket kabul edilemez. Her kim yaptıysa bu bir ihanettir. Bunun başka bir açıklaması yoktur. Bu dönemde illa bir olayın gerçekleşmesi, illa birinin zarar görmesi mi gerekiyor? Süreci farklı bir yere çekip insanlara zarar verilmesi mi gerekiyor? Bu olayı şiddetle kınıyoruz. Bunu barış sürecine yapılan bir ihanet olarak değerlendiriyoruz” diye konuştu.

Bomba imha uzmanlarınca evin çevresinde yapılan araştırmada ses bombasına ait parçalar bulundu. Olayla ilgili araştırmanın devam ettiği öğrenildi.

(İHA)

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER