ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Ekim 2013 Pazartesi 13:33

AK Partililer İsrail'in Fidan oyununu bozuyor

AK Partililer İsrailin Fidan oyununu bozuyor

Türkiye günlerdir Başbakan Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a yapılan saldırıyı konuşuyor. AK Partililer daha önce, bunun sebebini anlatan bir klip hazırlamışlardı. Şimdi o klibin devamı olan başka bir klip hazırlandı.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan ne oldu da dış güçlerin hedefi haline geldi? Bu sorunun cevabını AK Partililer, hazırlamış oldukları kliplerle kamuoyuna duyurmaya çalışıyor. Son hazırlanan klip de, bu üçlüye yapılan saldırının neden yapıldığının bam teline basıyor.


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...


"Hedef Bağımsız Büyük Türkiye!" sloganıyla hazırlanan klipte 'MİT Müsteşarı'na saldırının asıl amacı ne?' 'Türkiye ile ilgili asıl ne amaçlanıyor?' sorularının yanıtlarını Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun sözleriyle veriyor... 

Klibin son bölümünde ise Başbakan Erdoğan'ın geçtiğimiz grup toplantısında Hakan Fidan'la ilgili sözlerine yer verildi:
"MİT müsteşarımızla içerden ve dışardan uğraşanlar var. Memnun olduğumuz bürokratımıza sonuna kadar sahip çıkarız. Onun icazetini bir yerden almayız. Şikayet varsa değerlendiririz gereğini yaparız."

İŞTE O KLİP:  

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER