ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Ocak 2014 Pazar 08:51

AK Parti tanıtım toplantısında 'Başbakan' sürprizi

AK Parti tanıtım toplantısında Başbakan sürprizi

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ından bir sürpriz....


AK Parti İzmir İl Başkanlığı Aday Tanıtım Toplantısı ilginç bir olaya sahne oldu. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın yaptığı sürprizle 3 boyutlu hologram tekniğiyle Başbakan Erdoğan partililere seslendi.

İzmir AK Parti İl Başkanlığı Aday Tanıtım Toplantısı'nda bir sürpriz yaşandı. 3 boyutlu hologram tekniği ile partililere seslenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “İhanet şebekeleri tarafından hazırlanan saldırılar gölgesinde seçime gidiyoruz. Belediye başkan adaylarımızdan, yeni Türkiye'nin büyük kazanımlarına yönelik saldırıları anlatmanızı istiyorum” dedi.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın yaptığı sürprizle 3 boyutlu hologram tekniği aracılığıyla partililere konuşma yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “İzmir'in tüm ilçelerinde tüm kardeşlerime selam ve sevgilerimi yolluyorum. İzmir Büyükşehir Adayımız Binali Yıldırım'a bu anlamlı buluşmayı sağladığı için yürekten teşekkür ediyorum. İzmir'de çok büyük değişime hazırlanıyoruz. İzmir'in yıllardır hasretini çektiği yatırımları gerçekleştirmek için ekip olarak sabırsızlık içindeyiz. 2011 genel seçimlerinde 35 proje açıklandı. Tüm projeler hızla ilerliyor. Deniz, kara ve hızlı tren hatlarıyla köklü çözümler atıyoruz. Hizmete hasret kalan İzmir'i hizmetlerle kucaklayacağız, İzmir'in kaderi değişecek. 30 Mart, tüm Türkiye'de olduğu kadar İzmir için de önem arz ediyor” dedi.

ADAYLAR TAM KADRO KATILDI

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Aday Tanıtım Toplantısı, Halkapınar Kapalı Spor Salonu'nda coşkulu bir katılımla yapıldı. Tanıtım toplantısına; AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım,

Balçova adayı Hasan Özcan, Aliağa adayı İbrahim Ethem Yorulmaz,

Bayındır adayı Mehmet Kertiş,

Bayraklı adayı İsmail Sarı,

Bergama adayı Hasan Şahin,

Beydağ adayı Fevzi Kaya,

Bornova adayı İlhan Kaya,

Buca adayı Cemil Şeboy,

Dikili adayı Ahmet Dağdelen,

Foça adayı Salih Emrullah Keleş,

Çiğli adayı Adnan Yılmaz,

Gaziemir adayı Kerem Baykalmış,

Karabağlar adayı Necip Kalka,

Konak adayı İlknur Denizli,

Karaburun adayı Hüseyin Altın,

Kemalpaşa adayı Arif Uğurlu,

Menderes adayı Bülent Soylu,

Menemen adayı Mehmet Bilal Kaplangı,

Seferihisar adayı Hamit Nişancı,

Narlıdere adayı Erkan Dereli,

Kınık adayı Sadık Doğruer,

Selçuk adayı Zeynel Bakıcı,

Ödemiş adayı Mahmut Badem,

Kiraz adayı Erol Çomak,

Torbalı adayı Adnan Yaşar Görmez,

Tire adayı Mehmet Çeltikcioğlu,

Karşıyaka adayı Tanfer Kemerli,

Güzelbahçe adayı Cengiz Sandıklı,

Çeşme adayı Mustafa Cenger

Urla adayı Erşan Eroğlu tam kadro katılım gösterdi.

“ÇOK KOLAY BY BİNALİ YILDIRIM”

Halkapınar Kapalı Spor Salonu'nda binlerce partili ve parti yöneticileri ellerinde bayraklarla İzmir adaylarını karşıladı. Salonun pek çok köşesine asılan “Çok kolay by Binali Yıldırım” pankartı ise dikkat çekti. Program öncesi Başbakan Erdoğan'ın okuduğu şiir partililere dinletildi. Toplantıda ayrıca programı takip eden partililere yiyecek ikramında bulunuldu. Bazı partililer, Konak adayı İlknur Denizli salona girdiği anda İlknur Denizli maskeleri takarak Denizli'yi karşıladı. Toplantıya eşi Semiha Yıldırım ve torunu Elif ile katılan Binali Yıldırım'ı ise coşkulu bir kalabalık karşıladı. Salonda tur atarak partilileri selamlayan Yıldırım sloganlar eşliğinde sahneye çıktı.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER