ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Aralık 2014 Cuma 20:54

Adliyedeki cinayet kamerada

Adliyedeki cinayet kamerada

Karar duruşmasında sanık, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.


Kastamonu’da bir kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı adliye bahçesindeki cinayetin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Olay 18 Aralık 2013 tarihinde Kastamonu Adliyesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, Kastamonu’nun Daday ilçesi Tekkeköyü nüfusuna kayıtlı Nesrin Maden (35), eşi Fehmi Ç.’den (41) boşanarak Hüseyin Maden ile evlendi. Bir dava için adliyeye gelen Nesrin Maden ve Hüseyin Maden, eski eşinin dedesi Mustafa V. ile karşılaştı. Silahını çeken Mustafa V. çifte kurşun yağdırdı. Olayda Nesrin Maden yaralanırken, Hüseyin Maden ise hayatını kaybetti.

GÜVENLİK KAMERASI CİNAYETİ KAYDETTİ

Cinayet olayının karar duruşması ise bugün yapıldı. Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi’nde, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Mustafa V. ve Fehmi Ç. son kez hakim karşısına çıktı.

Mahkeme heyeti, sanık Mustafa V.’ye, ’tasarlayarak kasten adam öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Fehmi Ç. ise eylemin yardım aşamasında kaldığı gerekçesiyle 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Adliyenin bahçesinde yaşanan cinayet ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, bahçe kapısından çıkmak isteyen çiftin silahlı saldırıya uğraması, yere yığılmaları ve yaşanan panik yer alıyor.

 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER