ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Eylül 2014 Çarşamba 13:50

66 yaşında kız çocuklarını taciz etti

66 yaşında kız çocuklarını taciz etti

Yaşlı adam 9 yaşındaki kızı taciz etti.


Adana’da 66 yaşındaki adam, 9 yaşındaki kız çocuğunu "Seni babana götüreyim" diye kandırıp hem kaçırmaya çalıştığı hem de yanağından öperek taciz ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi Obalar Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre 9 yaşındaki F.K., 6 yaşındaki kardeşi ile birlikte mahalle bakkalından deterjan almaya gitti. F.K. bakkaldan deterjanı alıp dönerken Mersin’den Adana’ya Gülbahçesi Mahalle’sine kırık-çıkıkçıya gelen 66 yaşındaki Mehmet A. ile karşılaştı. Mehmet A., F.K.’nin kolundan tutarak, "Ben senin babanın yeni ortağıyım gel seni babana götüreyim" dedi. Bunun üzerine F.K., "Ben seni tanımıyorum seninle gelmem" diyerek kolunu çekti. Bunun üzerine yaşlı adam F.K.’nin yanağından ısırarak öpüp, "Sen de beni öpsene" dedi. Bunun üzerine kız çocuğu bağırırken 6 yaşındaki kardeşi de adamın bastonunu alıp kafasına vurup eve doğru ağlayarak kaçtılar. Eve gelen kız çocuğuna annesi P.K. ne olduğunu sorduğunda çocuk başından geçenleri anlattı. Anne hemen aşağı inerek yaşlı adamı bulmak istedi ancak yaşlı adam motosikletle olay yerinden uzaklaştı. Bir gün sonra F.K. annesi ile birlikte Kıbrıs Caddesi Dumlupınar Mahallesi’ne gittiği sırada burada dün kendisini kaçırmak isteyen ve öpen yaşlı adamı görüp annesine gösterdi.

Bunun üzerine anne de eşine haber verdi. Olay yerine gelen kocası M.K. yaşlı adamı darp etmeye başladı. Çevredeki vatandaşlar hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis tarafları polis merkezine götürdüğünde yaşlı adamın kız çocuğunu taciz edip kaçırmaya çalıştığı ortaya çıktı. Bunun üzerine yaşlı adam Ahlak Büro Amirliği’ne teslim edildi. Aile yaşlı adamdan şikayetçi oldu.

Yaşlı adam ise savcılığa verdiği ifadede kendisinin ayağında kırık olduğu için Gülbahçesi Mahallesi’ndeki tanıdığı kırık-çıkıkçıya Mersin’den geldiğini belirterek, "Obalar Caddesi’nde kırık çıkıkçının yerini ararken iki çocuğun geldiğini gördüm, kız çocuğunun kolundan tutarak kardeşine dikkat et, kaldırımdan yürüyün yoksa araç çarpar diye uyardım. Bana geçmişte olduğu gibi yine iftira atıyorlar. Daha önce de aynı suçlardan Diyarbakır ve Mersin’de iftira attılar" dediği öğrenildi.

İfadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen yaşlı adam çıkarıldığı mahkeme tarafından Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında serbest bırakıldı. Zanlının Diyarbakır’da 2, Mersin’de 17 olmak üzere çocuğa cinsel istismardan 19 kaydı olduğu öğrenildi.





KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER