ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Kasım 2014 Cuma 13:45

5 ilde uyuşturucu operasyonu: 14 gözaltı

5 ilde uyuşturucu operasyonu: 14 gözaltı

Muğla merkezli beş ilde yapılan eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 14 kişi gözaltına alındı.


Muğla merkezli beş ilde yapılan eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 14 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve işyerinde yapılan aramada çeşitli miktarlarda bonzai, esrar ve kokain ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü; Bodrum merkezli aralarında İzmir, Kocaeli, Samsun ve Şanlıurfa'nın da bulunduğu kentlerde uyuşturucu madde temin ederek ticaretini yapan ve satan bir şebekeye yönelik çalışma başlattı. Yaklaşık 6 ay süren fiziki ve teknik takibin ardından polis, geçen salı günü harekete geçti. Söz konusu kentlerde şüphelilerin ev ve işyerlerine eş zamanlı baskın düzenlendi. Bodrum'da şebeke lideri 'Rüzgar' lakaplı 25 yaşındaki Ö.Ö.'nün de bulunduğu 5 kişi ile birlikte toplam 14 kişi yakalandı.

Gözaltına alınan Ö.Ö. ile birlikte H.G., Y.G., S.A., F.G., E.K., G.E., V.A., C.K., S.K., M.A.Ö., H.Ç., B.T. ve N.T. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Narkotik köpekli yapılan aramalarda ise piyasa değeri 25 bin lira olan bir kilo bonzai, üç kilo esrar, 4 bin ecstasy hap, 10 gram amfetamin adlı uyuşturucu hap, miktarı açıklanmayan kokain, bir tabanca ve 40 fişek ele geçirildi. Emniyetteki sorgularının ardından şüpheliler; bugün sabah saatlerinde 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' adliyeye sevk edildi.













KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER