ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Aralık 2013 Cuma 09:21

49 kişi adliyeye sevk edildi

49 kişi adliyeye sevk edildi

Yolsuzluk operasyonu kapsamında gözaltına alınan isimlerden 49 kişi adliyeye sevk edildi.


Ali Ağaoğlu'nun da aralında bulunduğu 23 zanlı adliyeye sevk edildi. Zanlıların önce hastaneye sağlık kontrolünden geçirilmesi bekleniyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda gözaltına alınan işadamı Ali Ağaoğlu'nun da aralarında bulunduğu 22 kişi, adliyeye sevk edildi.

Birkaç saat önce de Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın de aralarında bulunduğu 27 zanlı sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilmişti.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda gözaltına alınan ve aralarında Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in de bulunduğu 27 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı. Zanlılar, Haseki Eğitim ve Araştırama Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun iletişim danışmanlığından yapılan açıklamada da Ali Ağaoğlu'nun bugün sağlık kontrollerinin ardından bugün 09:30'da İstanbul Çağlayan Adliyesi'ne ifade vermek üzere sevk edildiği bilgisi verildi. 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER