ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Aralık 2014 Pazartesi 20:11

4 polis memuru serbest bırakıldı

4 polis memuru serbest bırakıldı

7 polisten 4'ü KOM şubede alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 3 polis memerunun ise ifade verme işleminin devam ettiği belirtildi.


Erzurum'da sabah saatlerinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince gözaltına alınan 7 polisten 4'ü KOM şubede alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 3 polis memerunun ise ifade verme işleminin devam ettiği belirtildi.

Erzurum Cumhuriyet Başsavçcılığı'nın bir buçuk yıl önce başlattığı usulsuz telefon dinleme olayları ile ilgili olarak aralarında bir emniyet müdürü ve 4 amirin bulunduğu 11 polis bugün sabah mesaisinde KOM ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Polis memurları S.G., H.T., H.A. ve O.A. alınan ifadelerinin ardından sağlık kontrolü için gönderildikleri Palandöken Devlet Hastanesi'nden serbest bırakıldı. Polis memurları S.A. ve S.E.'nin ifade verme işlemlerinin devam ettiği, memleketinde izinde bulunan emniyet amiri S.D.'ye ise tebligat yapılamadığı için ifadesine başvurulamadığı belirtildi. Hastaneden serbest bırakılan istihbaratçıları mesai arkadaşları karşıladı. Haklarında gözaltı kararı bulunanan Emniyet Müdürü ile 4 emniyet amirinin ise bulundukları illerden Erzurum'a sevklerinin yapıldığı, gece saatlerinde şehre ulaşmalarının beklendiği ifade edildi.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER