ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Kasım 2014 Salı 17:59

19 ayrı suçtan aranan şahıs yakayı ele verdi

19 ayrı suçtan aranan şahıs yakayı ele verdi

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ihbar üzerine teknik ve fiziki takibe aldığı 3 şüphelinin çeşitli illerde kasa hırsızlığı olaylarına karıştığını tespit etti.


Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ihbar üzerine teknik ve fiziki takibe aldığı 3 şüphelinin çeşitli illerde kasa hırsızlığı olaylarına karıştığını tespit etti. 3 şüpheli, yapılan operasyonla yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanırken, bir şüphelinin 19 ayrı suçtan arandığı tespit edildi.

Öte yandan Afyon Emniyeti Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, motosiklet hırsızlığı olayıyla ilgili de bir şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelinin ifadesi doğrultusunda 6 ayrı motosiklet hırsızlığı olayına karıştıkları belirlenen diğer şüpheli de yakalandı. Motosikletlerin 2'sinin Afyonkarahisar'dan, 1'inin Sultandağı ilçesinden, birinin de Şuhut ilçesinden çalındığı tespit edilirken, diğer 2 motosikletin nereden çalındığıyla ilgili çalışmaların sürdüğü bildirildi. İfadelerinin ardından adliyeye çıkarılan 2 şüphelinin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER