ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 08 Ekim 2014 Çarşamba 10:18

18 polis TOMA'nın altında kaldı!

18 polis TOMAnın altında kaldı!

Kobani eylemlerinde göstericilere müdahale eden polislerden 18'i TOMA'nın altında kalarak yaralandı.


Adıyaman'da Kobani halkına destek için başlatılan fakat sonra olayların çıktığı gösterilerde, göstericilere müdahale eden polislerden 18'i TOMA'nın altında kalarak yaralandı.

Göstericilerin AK Parti binasını ve polisleri taşlamasıyla başlayan olaylar saatlerce sürdü.Haber7'ninh Çeşitli işyeri ve bankaların camını kıran ve çevreye zarar veren göstericiler Karapınar Caddesi'ne trafiğe kapattı. Lastikler yakılarak yola barikat kuran göstericiler, polisin caddeye girmesine izin vermedi.

Polise taş atan göstericilerin gösterileri saatler sürdü. Göstericilere müdahale eden İHD Başkanı Osman Süzen ve beraberindeki heyet göstericileri durduracaklarını söylediler. Süzen ve beraberindeki heyeti dinlemeyen göstericiler polise taş atmaya devam etti. 

TOMA ANİDEN GERİ GELİNCE 18 POLİSE ÇARPTI

Özel Hareket ve Çevik Kuvvet polislerinin yanı sıra Jandarma Özel Hareket Timlerinin de destek verdiği müdahale esnasında, TOMA'nın aniden geri geri gelmesi üzerine arkasında bulunan polisleri ezerek yaraladı. TOMA'nın arkasında bulunan polislerden 18'i hafif şekilde yaralandı. Gösterilerde bir gazeteci ayağından, bir gazeteci ise kafasından atılan taşlar nedeniyle yaralandı. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER