ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Kasım 2014 Salı 13:28

14 yaşındaki oğlu öldürmüş

14 yaşındaki oğlu öldürmüş

Şarkıcının 14 yaşındaki oğlunun annesini korumak için öldürdüğü ortaya çıktı.


Adana’da, evinde sekiz yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan erkeği, şarkıcı Asuman K. ile annesi Makbule K.’nın ifadelerinde şarkıcının 14 yaşındaki oğlunun annesini korumak için öldürdüğü ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesi Yenibaraj mahallesinde 9 Kasım 2014 günü meydana geldi. İddiaya göre, akşam saat 19:30 gibi Yeni Baraj Mahallesi 68050 Sokak Seker 2 Sitesi A Blok Kat 3’te komşuları kavga sesi duydu. Bir süre sonra iki kadın ve bir erkeğin koşarak otomobile binip hızla uzaklaştığı görüldü. Bunun üzerine vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen polis 3. kata çıktığında Bilal Ayyıldız’ı (23) kanlar içinde buldu. Yaralı ambulansla Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak olaydan iki saat sonra Ayyıldız hayatını kaybetti. Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, olay yerinde Ayyıldız’ın kendisini terk eden sevgilisi şarkıcı Asuman K. (37), annesi Makbule K. (60) ve Asuman K.’nın 14 yaşındaki oğlu S.A.’nın olduğunu bunlarında Erdi Ö.’nün sürdüğü otomobille evden ayrıldığını belirledi. Polis yaptığı kamera incelemelerinde dört zanlının Ankara’ya gittiğini belirleyerek Gölbaşı’nda yakaladı.

"KAZANDIĞIM BÜTÜN PARAYI ALMAYA BAŞLADI"

Polis tarafından gece yarısı Adana Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen zanlılar sorguya alındı. S.A.’nın yaşı küçük olduğu için çocuk şube müdürlüğüne teslim edilerek psikolog eşliğinde ifadesi alınmaya başlandı. Bu arada Asuman K. barlarda bir geceliği 500 lira karşılığında sahneye çıkarak şarkı söylediğini Bilal Ayyıldız ile de barda tanıştığını ve sevgili olduklarını daha sonra ev tutarak birlikte kalmaya başladıklarını belirterek, "Uzun süre sevgili olduk ancak son zamanlarda kazandığım bütün parayı istemeye başladı. Ben kabul etmeyince bana, ’benim için çalışacaksın’ dedi. Bende ilişkinin böyle yürümeyeceğini ayrılmak istediğimi söyledim. O benden ayrılmak istemeyerek ’beni bırakırsan seni öldürürüm’ diye tehdit etti. Bende bunun için Bilal’den ayrılarak evimin kapı kilidini değiştirdim. Ancak yine rahatsız etmeye devam ediyordu" dediği öğrenildi.

"AKŞAM EŞYALARI ALIP ONDAN KAÇMAK İÇİN ANKARA’YA GİDECEKTİK"

Asuman K. ifadesinin devamında olay günü akşam eve Bilal Ayyıldız’dan kurtulmak için kıyafetlerini almaya geldiğini söyleyerek, "Eve geldiğimizde kapı açılmıştı. Annem ve oğlumla içeri girdim. Bilal evde oturuyordu. Ben kendisinden ayrıldığımı buralardan gideceğimi söyledim. Bu durumu kabullenmedi bende gideceğim diye ısrar edince bana saldırdı. Biz boğuşmaya başladık. Beni darp etmeye başlayınca oğlum beni kurtarmak için bıçak bulup onu bıçaklamış. Kanlar içinde kalınca korkup evden kaçıp çıktık. Giderken de bıçağı otoyolda yol kenarında fırlattık" diye ifade verdiği belirlendi. Bu arada anne Makbule K da torununun annesini korumak için Bilal Ayyıldız’ı bıçakladığını ifade ettiği öğrenildi.

"ŞÜPHELER ŞARKICININ ÜZERİNDE"

Şarkıcı Asuman K. ve annesinin cinayeti 14 yaşındaki çocuğun işlediğini söylemesine rağmen Asuman K.’nın ilk gözaltına alındığında Bilal Ayyıldız’ı kendisinin öldürdüğünü söylediği daha sonra ifade değiştirdiği belirlendi. Cinayet dedektifleri, cinayeti şarkıcının işlediğini ancak az ceza alması nedeniyle cinayeti 14 yaşındaki çocuğun üzerine yıkmaya çalışmalarından şüpheleniyor. Şarkıcı Asuman K., annesi ve oğlunun ifadesinin alınmasına devam ediliyor. Zanlıların bugün akşam üzeri adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER