ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Kasım 2014 Çarşamba 12:07

10.000 gencin zehirlenmesi önlendi

10.000 gencin zehirlenmesi önlendi

Jandarma ekiplerinin Avcılar’da yaptıkları operasyonda 10 bin fişek bonzai ele geçirildi.


Jandarma ekiplerinin Avcılar’da yaptıkları operasyonda 10 bin fişek bonzai ele geçirildi. Jandarmanın uyuşturucu operasyonu ile ilgili yaptığı basın açıklamasında “Böylece 10.000 gencin zehirlenmesi önlenmiştir” denildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nın yaptığı araştırma ve takipler sonunda Avcılar'da bir adreste piyasaya sürülmeye hazır bonzai saklandığı tespit edildi. Mahkemeden arama kararı çıkaran jandarma ekipleri, dün, Ambarlı Mahallesi’ndeki eve saat 22:30 sıralarında baskın düzenledi.

KÜVETİN ALTINDAKİ ÇUVALDA 4 BİN 285 GRAM BONZAİ

Narkotik köpeği ile yapılan aramada evin yatak odasında bulunan gardırobun arkasında piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış yaklaşık 47 gram bonzai ve 134 gram esrar bulundu. Aramaya devam eden ekipler evin yanında bulunan eski bir küvetin altında çuval içerisinde piyasa değeri yaklaşık 100 bin lira olan 4 bin 285 gram bonzai ele geçirdi. Böylece jandarma ekipleri 10 bin fişek bonzainin piyasaya sürülmesi engelledi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nın operasyon ile ilgili yaptığı basın açıklamasında “10.000 gencin zehirlenmesi önlenmiştir” denildi.

Arama yapılan evde ikamet eden S.C. (20) gözaltına alındı. S.C.’nin üvey kardeşleri A.O. (13) ve O.O (17) ise yaşlarının küçük olması sebebi ile çocuk büro amirliğine teslim edildi.


KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER