ÖNE ÇIKANLAR :

YAZARLAR

2013 yılı Sağlık Bakanlığı personel alımı

VOLKAN GEMICI

08 Nisan 2013 Pazartesi 23:52
  • A
  • A

Bakan Müezzinoğlu
Hazırlıkların yeni başlaması demek, tüm kurumlardan personel ihtiyacının belirlenmesi demek olup, kurumlardan alınan sayı, Bakanlığın istihdam politikası gereği değerlendirilecek.

Daha sonra bu sayılar Maliye Bakanlığına gönderilip kadro için Vize alınacak, Maliye bakanlığının onayladığı sayı ÖSYM’ye gönderilip alım ilanına çıkılacak.

Süreç bizim yazdığımız gibi çabuk işlemediğinden günümüz itibariyle Şubat ayının sonu olduğundan, yazdığımız sebeplerden dolayı en erken alım Haziran sonu Temmuz ayı başları gibi olması beklenmektedir.

Kamuya Genel memur alımları, ÖSYM Başkanlığınca da adayların tercihlerinin 24 Haziran-3 Temmuz 2013 tarihleri arasında alınacağı bilinmektedir.

Sağlık Bakanlığım genel olarak kamuya genel memur alımı tarihlerinden sonra alım yapmaktadır. Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı bu tarihten sonra alım yapması muhtemeldir.

YORUM YAZ
Henüz yorum yapılmamış.

Yorum yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Yada Misafir Olarak Yorum Yapabilirsiniz.Üyeliğiniz varsa üye girişi yapabilirsiniz. Yeni üyelik için üyelik formunu kullanabilirsiniz.