ÖNE ÇIKANLAR :
EMLAKTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Kasım 2014 Perşembe 09:27

Emlak vergisi ödemelerinde son güne kalmayın

Emlak vergisi ödemelerinde son güne kalmayın

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada emlak, ilan ve reklam vergisi ile çevre temizlik vergilerinin 2014 yılı 2. taksit ödemelerinde sona gelindiği hatırlatıldı.


Emlak, ilan ve reklam ile çevre temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemeleri 1 Aralık’ta sona erecek. Müdürlük yetkilileri, ödemelerin rahat ve huzurlu bir şekilde yapılabilmesi için mükelleflerin son günlere kalmaması uyarısında bulundu. Vergi ödemelerinin son güne kalmaması için mükelleflere hatırlatmada bulunan Mali Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri şu açıklamada bulundu: "Tahsilâtlarını yapacak mükelleflerimiz, Pursaklar Belediyesi’nin resmi internet sitesi www.pursaklar.bel.tr adresindeki e-belediye işleminden, 284963 nolu posta çekinden, Ziraat Bankası’ndan veya Emek Caddesi’ndeki Pursaklar Belediyesi Başkanlık Konağı’ndan ödemelerini yapabilecek. Hemşehrilerimizin son güne kalıp mağdur olmamaları için ödemelerini şimdiden yapmaları kendileri için daha sağlıklı olacaktır."

Mali Hizmetler Müdürlüğü personeli vergi mükelleflerinin zor durumda kalmaması için 29-30 Kasım tarihlerinde de mesai yapacak.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER