ÖNE ÇIKANLAR :
EMLAKTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Temmuz 2014 Salı 17:58

Dumankaya’dan Sancaktepe’ye proje

Dumankayadan Sancaktepeye proje

Dumankaya İnşaat, Sancaktepe’de yeni bir proje hayata geçiriyor.


Proje 3 etapta 799 daire ve 1 iş yerinden teşekkül ediyor.

Dumankaya Mozaik adlı proje ile bir birinden ayrı renklerden, dokulardan ve materyallerden yararlanılıyor.

Konut alanında yüksek tavanlı da, siyah ve beyaz odaklı da daireler bulunuyor; ayrıca meşe detaylarla tuğla duvarların sıkça kullanıldığı country stili ile İskandinav türü evler yer alıyor.


Mozaik projesinin mimari ayrılıkları uyum ile bir araya getirdiğini dile getiren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, “Projemiz hayatın tüm renklerini, ayrı mimari anlayışlarını ve daire tiplerini bir arada sunuyor. Bu projede alışılagelmiş tek tip konutlardan sıyrılarak, her zevke, her stile hitap eden ayrı mimari yapıları aynı çatı altında toplamayı amaçladık. Mozaik yaşamın ve hayatı yaşama biçimimizin ayrılıklarının mükemmel uyumunu yansıtıyor.” dedi.

Dumankaya Mozaik’te bahçe tahsisli, teras deck tahsisli konutlar ile yüksek tavanlı-şömineli loft konutlar beğeniye sunuluyor.

64 dönüm arsada 3 etapta hayata geçirilecek proje içerisinde, 44 ile 47 metrekare arasında değişen stüdyo daireler, 59-75 metrekare arasında değişen 1+1, 78 metrekare genişliğinde 1,5+1, 88-127 metrekare arasında değişen 2+1, 145-155 metrekare arasında değişen 3+1 ve 208 metrekare genişliğinde 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.

154 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak projede 450 metrekare büyüklüğünde sosyal alan içinde fitness alanı, soyunma odaları ve duşlar, saunalar, hobi odası var. Ayrıca projede çocuk havuzu da dahil olmak üzere 330 metrekare açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, yansıma havuzları, anfi tiyatro – aktivite-etkinlik meydanı, lavanta hasat alanları, gezinti yolları, pergolalı oturma alanları, bisiklet park alanları ve muhtelif oyun alanları bulunuyor.

Proje ile ilgili detayları www.dumankaya.com adresinden öğrenmek mümkün.





KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER