ÖNE ÇIKANLAR :
EMLAKTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Mayıs 2014 Çarşamba 17:14

"Brooklyn Park" görücüye çıktı

"Brooklyn Park" görücüye çıktı

Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığıyla Fikirtepe'de 150 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen "Brooklyn Park" projesi tanıtıldı.


Fikirtepe'de 150 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen ve 113 bin metrekarelik inşaat alanına sahip  Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığıyla Fikirtepe'de 150 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen "Brooklyn Park" projesi tanıtıldı. Projede, 731 konut ve 13 ticari ünite yer alacak.

Toplam 113 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede, 731 konut ve 13 ticari ünite yer alacak.

Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, projenin tanıtım toplantısında, Fikirtepe'nin dönüşümünde öncü bir rol üstlendiklerini söyledi.

Fikirtepe Brooklyn Park fiyat listesi şöyle:

-1+1 konutlar 379 bin TL’den,
-2+1 konutlar 556 bin TL’den,
-3+1 konutlar 786 bin TL’den satışa sunuluyor.

Lansman dönemine özel bu fiyatlarla satışlar 10 Haziran 2014 tarihinde son bulacak. Projeden konut almak için tamamı peşin ödeme veya banka kredisi ile ödeme yapılabilecek.

Proje hakkında bilgi veren Selimoğlu, bölgeye önem verdiklerini belirtti.

Selimoğlu, Fikirtepe'nin ulaşım açısından önemli bir konuma sahip olduğuna işaret ederek, "Yeni Fikirtepe'nin çevresinde önemli yaşam merkezleri bulunuyor. Brooklyn Park projemizde Yeni Fikirtepe'nin oluşumunda öncü olmayı amaçladık. Projelendirmesiyle ve tüm süreciyle öne çıkan sembol bir proje oluşturduk. Pana Yapı ortaklığıyla çalışmalarına hızla devam ettiğimiz Brooklyn Park projemizle birlikte bölgede 2 projeye daha da imzamızı atacağız" diye konuştu.

Hem Fikirtepe'de hem de Bağdat Caddesi'nde farklı uygulamalarının olacağını anlatan Selimoğlu, şu bilgileri verdi:

"Fikirtepe, kat karşılığı anlayışla alınmış bir yer. Herhangi bir parasal ödeme hak sahipleri yapmayacak. Kat karşılığı yerlerini verdikten sonra biz vatandaşlara kiralarını peşin olarak ödüyoruz. Sonuçta vatandaşlar dairelerini inşaatlar bittikten sonra teslim alacak. Bağdat Caddesi'ndeki uygulama biraz daha farklı. Ölçümler yapıldıktan sonra bina, riskli bina kısmına giriyorsa çeşitli haklar elde ediyorlar. Bunlardan biri; kira yardımı yapılıyor. Daha sonra da binalar yapılarak yenilenmiş oluyor."

Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk da Fikirtepe'nin, merkezi konumu ve hızla yükselen gayrimenkul fiyatlarıyla yatırımcıların ilgisini çektiğini dile getirerek, "Deniz havası, deniz kokusu almak istiyorsanız Bağdat Caddesi'nin tepe noktasında yer alan Brooklyn Park projesine sizleri de davet ediyorum" ifadesini kullandı.

150 MİLYON LİRALİK YATIRIM

İstanbul'un en değerli bölgelerinden "Yeni Fikirtepe"nin kentsel dönüşümünde örnek niteliğinde konumlanan Brooklyn Park ile dönüşüme tabi tutulan alanda yürütülen yönetim sürecinde tüm hak sahipleriyle anlaşmaya varıldı.

İnşaat alanında yıkım çalışmalarının sürdüğü proje, Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığıyla 150 milyon liralık yatırımla hayata geçiriliyor.

Toplam 113 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede, 731 konut ve 13 ticari ünite yer alacak.  

Brooklyn Park Fikirtepe İletişim
Web: www.brooklyn.com.tr
Telefon: 444 80 11 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER