ÖNE ÇIKANLAR :
EMLAKTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 08 Kasım 2014 Cumartesi 10:07

'24 Gayrimenkul' yatırım fonuna izin çıktı

24 Gayrimenkul yatırım fonuna izin çıktı

Gayrimenkul portföy yönetim işine giren 24 Gayrimenkul, SPK iznini aldı. CEO Ahmethan Yılmaz, 2015'te fon kurulacağını belirterek, "Markamız çok konuşulacak" diye konuştu


Ispartakule ve Halkalı'da 24 markalı konseptler geliştiren 24 Gayrimenkul, gayrimenkul portföy yönetim işine de el attı. 24 Gayrimenkul CEO'su Ahmethan Yılmaz, kurucu ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay başkanlığında bir gayrimenkul portföy yönetim şirketi kurmak için yola çıktıklarını ve Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) kuruluş iznini aldıklarını söyledi. 24 Gayrimenkul CEO'su Ahmethan Yılmaz, "Aziz Bey'in sahip olduğu vizyon ve yenilikçi bakış açısı, sektörde mimari değerler üreten bir firma olmamızın da güvencesi olacak. Kendisinin vizyonundan aldığımız ilhamla 2015'te kuracağımız fonlarla markamız daha çok konuşulacak. Bu fonlarla nitelikli yatırımcılara birçok vergi avantajı da sağlayan güvenli bir yatırım aracı sunulacak" dedi. 

CADDE 24 5 AYDA \% 30 KAZANDIRDI

24 markasının 'kazancın yatırımcıyla paylaşıldığı projeler' geliştirmek mottosuyla ilerlediğine değinen Yılmaz, ilk 24 markalı proje olan Stüdyo 24'ün yatırımcılarına yüzde 50'den fazla kazandırdığına dikkat çekti. Yılmaz "Home office bölümleri iki hafta gibi kısa bir sürede tükenen Cadde 24'ün ise beş ay içerisinde yüzde 30 kazandırarak tüketicinin yüzünü güldürdü" diye konuştu. Cadde 24 dükkânlarının da yatırımcıya kısa zamanda kazanç sağlayacağını belirten Yılmaz, "Lansmana özel ilk 24 dükkânı yüzde 24 peşin indirimle satarak, kazancı yatırımcıyla paylaşmayı sürdüreceğiz" dedi.

2015'TE 500 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Gelecek hedefleri ile ilgili bilgi veren 24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay ise "2015 yılında Halkalı, Basın Ekspres ve Kâğıthane bölgelerinde toplamda 500 milyon TL'lik yatırımlarımız olacak. Çevresinde yaşayan insanların da içinde yaşayanlar gibi projenin bir parçası olduğu mahallesiyle yaşayan projeler geliştireceğiz" şeklinde konuştu. 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER