ÖNE ÇIKANLAR :
EKONOMİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 01 Eylül 2014 Pazartesi 15:32

Yerli 4G’li telefon satıyor

Yerli 4Gli telefon satıyor

İletişim şirketi Vodafone, Türkiye’de üretilen 4G’li akıllı telefonunu satışa sundu


. 599 liradan raflarda yerini alan Vodafone Smart 4 Power markalı ürünü Red Elite ve Red Elite Extra tarifeli aboneler 24 aylık sözleşme ile bedelsiz elde edebiliyor.

Öte yandan akıllı telefonu alanlar Vodafone’un 4G roaming imkanından yararlanabiliyor. İtalya, İspanya, Yunanistan, Romanya, Portekiz, İngiltere, Yeni Zelanda ve Hollanda’da tarifelerinin tamamını Türkiye’de olduğu gibi kullanabiliyor.

Vodafone Smart 4 Power’ı basın toplantısı ile tanıtan Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt, şunları kaydetti:

“Türkiye’nin ilk yerli üretim 4G akıllı telefonu Vodafone Smart 4 Power’ı söz verdiğimiz gibi 2014 içinde tüketicilerle buluşturmaktan mutluyuz. Telefonu uygun bir fiyatla sunarak abonelerimizin dijital döneme uyumunu kolaylaştırıyoruz. 4G’li bir telefonu üretmek tek başına yeterli değil. Abonelerin bu hizmeti deneyimleyebilmesi de gerekiyor. Vodafone Türkiye olarak sunduğumuz 4G roaming ile abonelerimiz 8 ülkede 4G olanaklarından faydalanırken, tarifelerinin tamamını tıpkı Türkiye’deymiş gibi özgürce kullanabiliyorlar. Bundan böyle ülke dışına giden müşterilerimiz 4G’nin süratini, Vodafone Smart 4 Power ile de deneyimleyebilecek.”


Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk ise Vodafone Smart 4 Power’ın her kesimden bireyin akıllı telefonu olmasında önemli bir rol oynayacağını ifade etti. Buruk, şöyle devam etti:

“Vodafone Smart 4 Power’ın en önemli teknik yanı 3000 mAh batarya ömrü ile rakip ürünlere göre yüzde 30 daha fazla pil ömrü sunarak kullanıcıya daha çok kullanım süresi sunması. Vodafone Smart 4 Power, hem 43,2 Mbps'ye varan çift taşıyıcılı interneti, hem de 150 Mbps'yi bulan 4G’ye (LTE CAT 4) yatkın. Vodafone Smart 4 Power'ın kullanımı kolaylaştıran arayüzün yanında Vodafone uygulamaları tek bir dosyada ana ekranda sunuluyor. Ürünümüzün tasarımında Vodafone Self Servis, Avantaj Cepte, Akut, Cep Cüzdan, Mobil TV, Çiftçi Kılavuzu, Cep Sağlık gibi Vodafone'a özgü uygulamalar bulunuyor. ”

Vodafone Smart 4 Power, Quadcore 1.3 GHz 4 çekirdekli Mediatek ihtiva ediyor. 2 adet NFC (Yakın Alan İletişimi ile mobil ödeme sistemi) etiketi hediyesi ile geliyor. Ayrıca tanıtım dahilinde 16 GB Micro SD kart da armağan ediliyor.

Vodafone Smart 4 Power ile ilgili teknik detaylar şöyle:
• 3000 mAh pil ömrü
• 5 inç qHD IPS çoklu-dokunmatik (multitouch) ekran
• Android 4.4 KitKat işletim sistemi
• Long Term Evolution TE (CAT 4) / 150 Mbps’ye kadar indirme (download) hızı
• 4 GB dahili depolama alanı, 32 GB’ye kadar mikro SD kart desteği
• 1 GB RAM
• Konuşma süresi: 24 saat (2G), 18 saat (3G), 12 saat (4G)
• Bekleme (standby) süresi: 480 saat (2G), 360 saat (3G), 240 saat (4G)

Vodafone Smart 4 Power, Vodafone Türkiye’nin Cep Merkezleri’nde satışa sunuluyor.

 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER