ÖNE ÇIKANLAR :
EKONOMİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Mart 2013 Pazartesi 16:29

TPF, Anadolu'da çeşitli konferanslar yapacak


Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) ve Retail Türkiye işbirliği ile Anadolu'nun önemli illerinde yerel perakendecilerin bilinçlendirilmesi ve farklı bakış açıları kazanması amacıyla konferanslar gerçekleştirilecek.
    
TPF açıklamasına göre, federasyon bu yıl da perakende sektörünün gelişimine katkı sağlayacak önemli projelere imza atacak.
    
Türkiye'nin değişik illerinde organize perakendeciliğin gelişmesi için düzenlenen ''Perakende Konferansları''na bu yıl da devam edecek TPF, konferanslarda ekonomik ve sektörel büyüme beklentisine paralel olarak her bölge için ayrı temaları işleyecek.
    
İlki 27 Mart'ta Erzurum'da yapılacak konferansın ana teması ''Perakendede Kalkınma ve Teşvikler'' olarak belirlendi. Konferans dizisinin ikinci ayağı Haziran ayı içerisinde Ankara'da ''Perakendede Eğitim'' başlığı ile organize edilecek.
    
Ekim ayında Van'da ''Perakendede Sosyal Projeler'' konusu işlenecek Perakende Konferansları'nın sonuncusu ise Aralık ayında Bursa'da ''Perakendede Finans ve Karlılık'' temasıyla düzenlenecek.
    
 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER