ÖNE ÇIKANLAR :
EKONOMİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Ekim 2014 Perşembe 14:58

THY’den Singapur atağı!

THYden Singapur atağı!

THY, Singapur’a yaptığı seferleri ve ülkeyi tanıtmak amacıyla bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.


THY, Singapur’a yaptığı seferleri ve ülkeyi tanıtmak amacıyla bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. 28 yıldır Singapur’a uçuş seferleri düzenlediklerini belirten THY Singapur Müdürü Cengiz İnceosman, sefer hatlarını arttıracaklarını dile getirerek, “Amacımız dünyanın her yerinden Singapur uçuşlarımızı tanıtabilmek” dedi.

Türk Hava Yolları (THY), Singapur’u ve Changi Havalimanı’nı tanıtmak amacıyla bir tanıtım toplantısı düzenledi. Bakü ve Tiflis’ten sonra İstanbul’da gerçekleştirilen toplantı THY’nin önderliğinde Singapur Tourısm Bord, Changı Airport Group, JTB Group ve Stars Holiday Mart tarafından birlikte organize edildi. Toplantıya; Türk Hava Yolları Singapur Müdürü Cengiz İnceosman, Singapur Tourısm Board müdürü Leong Yue Kheong, Changı Airport Group genel müdürü Peh Ke-Wei, tatil şirketleri ve seyahat acentalarından yetkililer katıldı.

Toplantıda THY’nin ve Singapur’u anlatan kısa filmlerin gösterilmesinin ardından Türk Hava Yolları Singapur seferleri hakkında geniş bilgiler verildi.

Toplantıda hedeflenen Singapur’un tanıtımını yapmak ve Türk firmalar ile yabancı firmaların tanışmasını sağlamak amacıyla yapılan toplantıda THY ile Singapur’a yapılacak seferlerde yolcuların yararlanacağı imkanlar anlatıldı.

“AMACIMIZ EN İYİ HAVAYOLU ŞİRKETİ OLMAK”

Toplantının Singapur ve Türkiye arasındaki ticari ilişkiler açısından önemli olduğunu belirten Türk Hava Yolları Singapur Müdürü Cengiz İnceosman, “Bu toplantıdaki amacımız Türk Hava Yolları’nın Singapur’a olan uçuşlarını acentalara ve medyaya tanıtmak. Biz 28 yıldır Singapur’a uçuş seferleri düzenliyoruz. Önümüzdeki yıl sefer hattımızı ayıracağız. Singapur Tourısm ve Changı Airport Group yetkilileri ile beraber ortak bir proje başlattık. Amacımız dünyanın her yerinden Singapur uçuşlarımızı tanıtabilmek. Bu günde İstanbul’daki kısmını bitirdik, çok başarılı geçti. THY Avrupa’nın en iyi havayolu şirketidir. Amacımız dünyanın en iyi havayolu şirkti olmak. Çocuklu yolcular ve aileler için Singapur çok güzel bir fırsat. Rahatlıkla dinlenebileceğiniz güvenli ve huzurlu bir ortam. Bizim Singapur seferlerimiz bu neden ile yıllardır başarı ile devam etmekte” diye konuştu.

AİLE BÜTÇESİNE UYGUN TATİL

Singapur’un gelişmekte olan yeni yüzünü anlatan Singapur Tourısm Board Müdürü Leong Yue Kheong, “Singapur aslında hep iş adamlarının ve üst düzey yöneticilerin rağbet ettiği bir ülke olarak biliniyor. Aslında ülkemizdeki son gelişmeler ile birlikte Singapur bir ailenin tatil yapabileceği bir ülke haline geldi. Bu yüzden ailelerin ve gençlerin tatil uygun tatil yapabilecekleri bir yer olarak görüyorum. Yeni safari turlarımız, birçok bitkiyi görebileceğiniz özel bahçeler ve eğlence mekanları başta olmak üzere her yerinin gezilmesi gerekiyor” dedi.

En iyi havalimanı olmak için en iyi havayolu şirketleriyle çalıştıklarını belirten Changı Airport Group Genel Müdürü Peh Ke-Wei ise, “En iyi olabilmemiz için en iyi şekilde hizmet vermemiz gerekiyor. Mesela bizde çoğu temel ihtiyaç ücretsizdir. En iyi yılın partneri ödülünü Türk Hava Yolları’na vermiştik. Biz Changı Airport Group olarak Türk Hava Yolları ile çok sıkı işbirliği içerisindeyiz” dedi.












 

KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER