ÖNE ÇIKANLAR :
EKONOMİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Mart 2013 Pazar 14:50

Metin Sinecek'e güven oyu

Metin Sineceke güven oyu


Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, yapılan genel kurulla üyelerden güven oyu aldı. Kooperatifin Türkiye genelindeki 960 kooperatif arasında ilk 12 arasında olduğu belirtildi. Çok sayıda kooperatif ve oda başkanın katıldığı, birlik beraberlik mesajlarının verildiği genel kurulda Sinecek, "Esnafımız için yatırım ve atılım yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Kooperatifin 14'üncü Genel Kurulu, yeni yapılarak esnafın hizmetine sunulan binanın toplantı salonunda gerçekleşti. Ek olarak yapılan alanların da katılımıyla geniş bir hizmet binasına kavuşan kooperatifin Başkanı Metin Sinecek, kongreye katılan herkese teşekkür etti. Karadeniz'de tek olan bir kooperatif binasını kullandıklarını belirten Sinecek, "Yeni dahil ettiğimiz alanla kooperatifimiz büyüdü. Esnafımıza daha iyi hizmet verebilmek için atılımlarımız ve yatırımlarımız devam edecek. Bizi burada yalnız bırakmayan tüm esnafımıza, oda ve kooperatif başkanlarımız ile Halk Bankası yöneticilerine teşekkür ederim." diye konuştu.

    Samsunlu esnafa Halk Bankası aracılığıyla yüzde 5 faizle 250 bin TL'ye kadar kredi verdiklerini belirten Metin Sinecek, "Gelişen Samsun'a ayak uydurmak isteyen, işini büyütmek isteyen esnafımıza kapımız açık. İlkbaharın yaklaşmasıyla yeni bir sürece giriliyor. Bereketli geçmesi beklenen günlerimizi esnafımız iyi değerlendirirse karlı çıkabilir. Allah hepsinin yardımcısı olsun" dedi.

    Genel Kurul'un divan başkanlığını yapan Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Metin Genççakır ise, yaptığı hizmetlerden ötürü Sinecek'i kutlayarak, "Böyle bir binanın hizmete açılması kolay bir şey değil. Buranın örnek olmasını diliyorum. Gerçekten çok güzel bir bina haline geldi. Kooperatifin bu ilerlemesi Türkiye geneline de yansıdı. Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ülke genelindeki 960 kooperatif arasında ilk 12'de yer alıyor. Bu başarısından dolayı Sinecek'i ve yönetim kurulunu bir kez daha kutluyorum" diye konuştu.

    Birlik beraberlik havasında geçen genel kurul sonrasında Metin Sinecek başkanlığında oluşan yönetim kurulunda Zeynel Ayaz, A. Salih Zengin, İsmail Sönmez ve Mustafa Hacı Hamzaoğlu yer aldı. 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER