ÖNE ÇIKANLAR :
EKONOMİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 01 Kasım 2013 Cuma 09:41

iTunes kartlar artık tüm NT’lerde


Dünya devi Apple’ın sanal mağazalarında kullanılan iTunes kartlar, Türkiye’nin uluslararası kitap, kırtasiye ve teknoloji marketi NT mağazalarında satışa sunuldu. iTunes kartlar ile Apple’ın sanal mağazalarından (iTunes Store, App Store ve Mac App Store) milyonlarca uygulama, müzik, film, oyun kolayca satın alınabiliyor. Kredi kartı kullanmak istemeyen ya da farklı nedenlerle harcadığı kadar satın almak isteyenler için ideal seçim olan iTunes kartları, talimatlarla kolayca yükleniyor.

NT’de satılan iTunes kartlar dünyada olduğu gibi 25 ve 50TL’lik iki farklı seçenekle sunuluyor. Apple’ın ürettiği bilgisayar, iPad, iPhone, iPodTouch gibi araçlarda kullanılabilen kartlar, hediye olarak da tercih edilmeye başlandı.

Dünya devi Apple ile yapılan özel işbirliği konusunda konuşan NT Pazarlama ve Satış Geliştirme Direktörü Ümit Apak, Türkiye’nin uluslararası kitap, kırtasiye ve teknoloji perakendecisi olarak tüketicilerine dünya ile birlikte satın alabilecekleri bir ürün sunduklarını kaydetti. Global köy haline gelen dünyada kitap, kırtasiye ve teknolojiyi bir arada sunan perakende zinciri olarak yeniliklere devam edeceklerini söyleyen Apak, "Türkiye’den çıkan bir marka olarak, dünya devlerini tüketicilerimizle buluşturma sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Yeni işbirliklerimizle NT, kendi alanında tek olmaya devam edecektir."
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER