ÖNE ÇIKANLAR :
EKONOMİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Haziran 2013 Salı 15:10

HÜRSİAD, BİST'i üyeleri ile buluşturacak

HÜRSİAD, BİSTi üyeleri ile buluşturacak


Hür Sanayici ve İşadamları Derneğinin (HÜRSİAD) bu ayki konuğu Borsa İstanbul Yönetim Kurulu üyeleri ve Başkanı İbrahim Turhan olacak.

HÜRSİAD Başkanı İlker Hasırcı, dernek olarak her ay başarılı akademisyen, yazar, iş adamı, bürokrat ve siyasetçilerle üyeleri buluşturmaya çalıştıklarını ifade etti. Bu ay Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Turhan’ı ağırlayacaklarını dile getiren Hasırcı, 13 Haziran Perşembe günü saat 20.00’da Grand Otelde üyeleriyle bir araya getireceklerini kaydetti. Hasırcı, dernek olarak bu program ile borsa hakkında üyelerimize kapsamlı bilgi vermek istediklerini söyledi. Hasırcı, borsanın sadece büyük sanayicinin değil aynı zamanda küçük ve orta ölçekli sanayicinin kaynak bulmada meşru, helal, görece daha düşük bir maliyette kaynak oluşturma imkânı sağladığını açıkladı.

Hasırcı, “Borsanın sanayiye kaynak aktarımda ki rolü, geçen son 25 yılda sürekli artarak devam etmiş. Borsayı daha yakından tanımak amacıyla bu organizasyonu gerçekleştirdik işadamlarımızı bekliyoruz.” dedi.





KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER