ÖNE ÇIKANLAR :
EKONOMİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Ekim 2014 Salı 14:55

Borsa İstanbul'dan Berkeley ile ortaklaşa girişimcilik konferansı

Borsa İstanbuldan Berkeley ile ortaklaşa girişimcilik konferansı

Borsa İstanbul, dünyanın önde gelen üniversitelerinden California Üniversitesi, Berkeley ile ortaklaşa "Girişimcilik Yoluyla Köprüler Kurmak: Girişimcilikte Yükselen Ülke Türkiye'ye Bölgesel ve Küresel Bakış" adlı bir konferans gerçekleştirecek.


Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, girişimcilik ekosisteminin gelişmesi, bu yolla girişimci ve bunlara yatırım yapan melek yatırımcı sayısının artırılması, ekosistemin büyütülmesi, istihdam ve inovasyon sağlamaya yönelik çalışmaları destekleyen borsa, California Üniversitesi, Berkeley ile ortaklaşa uluslararası bir konferansa imza atıyor.

Raffles İstanbul Zorlu Center'de 23 Ekim Perşembe günü verilecek "Girişimcilik Yoluyla Köprüler Kurmak: Girişimcilikte Yükselen Ülke Türkiye'ye Bölgesel ve Küresel Bakış" adlı konferansa, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın da katılması bekleniyor.

Açılış oturumunda Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü, California Üniversitesi, Berkeley Orta Doğu'da Girişimcilik ve Kalkınma Programı Danışma Kurulu Üyesi İbrahim Turhan, California Üniversitesi, Berkeley Rektör Yardımcısı Prof. Robert Price, California Üniversitesi ile Berkeley Girişimcilik ve Kalkınma Programı Direktörü Prof. Dariush Zahedi yer alacak. Konferansın konuk konuşmacıları ise Silver Lake Partners Kurucu Ortağı Glenn Hutchins, PayPal Genel Müdürü Rupert Keeley ve Küresel Girişim Sermayedarı Kamran Elahian olacak.

 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER