ÖNE ÇIKANLAR :
EKONOMİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Nisan 2013 Çarşamba 15:58

Aksaray Belediyesi'ne büyük gurur

Aksaray Belediyesine büyük gurur


"Yaşanabilir ve Estetik Şehirler" başlıklı AK Parti 4. Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu Ankara Rixos Otel'de gerçekleştirildi. Sempozyumda düzenlenen “Yaşanabilir Estetik Şehirler” proje yarışmasında Aksaray Belediyesi, toplam 286 proje arasından Kılıçaslan Parkı Rekreasyon Alanı ile il belediyeleri kategorisinde birincilik ödülü kazandı.

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta’ya birincilik ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan verdi. Ödülü aldıktan sonra bir açıklama yapan Başkan Nevzat Palta, Kılıçaslan Parkı Rekreasyon Alanı İl Belediyeleri Kategorisinde birincilik ödülü kazanmanın ve ayrıca ödülünü Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almanın kendisi ve Aksaray halkı için gurur verici olduğunu belirterek şunları söyledi: "Biz göreve geldikten sonra yalnızca halkımıza ve Aksaray'ımıza hizmet etmeyi kendimize ilke edindik. Allahın izni ve halkımızın da desteği ile 8-9 yıl gibi sürede çok büyük projeleri gerçekleştirdik. Gerek belediyemiz, gerekse Hükümetimiz Aksaray halkına ve Aksaray'a her türlü hizmeti sunmanın gayretinde olmuştur.
Kılıçaslan Parkı Rekreasyon Alanı İl Belediyeleri Kategorisinde birincilik ödülü kazanmak elbette bizleri çok mutlu etti. Ancak kazandığımız bu ödülü Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat kendisinin vermesi bizleri çok sevindirdi ve mutlu etti. Bende buradan Sayın Başbakanımıza Aksaraylı hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Çünkü bu ödülü ben halkımın adına aldım. Onların desteği ve dualarıyla başarılı olduk. İnşallah bu başarılarımızı devam ettirerek Aksaray'ımıza ve değerli hemşehrilerimize layık olduğu hizmetleri sunacağız." dedi.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER