ÖNE ÇIKANLAR :
EKONOMİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Ekim 2014 Çarşamba 09:09

‘216’ ruhsatı aldı satışlara başladı

216 ruhsatı aldı satışlara başladı

Fikirtepe kentsel dönüşümünde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden ruhsat alan ilk firma olan Baysaş İnşaat, İstanbul 216 projesini satışa çıkardı.


Milliyet'in haberine göre, 80 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçen projenin metrekare fiyatları ise 6 bin 500 liradan başlıyor. 47 bin metrekare satılabilir alan, 42 bin metrekare ortak-sosyal alan ve 4 bin 500 metrekare yeşil alana sahip olan İstanbul 216’da 541 adet konut bulunuyor. Temmuz ayından itibaren yüzde 20 oranında ön talep toplanan projenin inşaatı, eylül ayında başladı. Projenin 30 ay sonra teslim edilmesi hedefleniyor.

Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, projenin, yükseldiği bölgeye değer katacağını belirterek, şunları söyledi:

“Çeşitli aşamalardan geçerek bugünlere geldik. Bölge nezdinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden inşaat ruhsatı alan ilk firma olduk. fikirtepe’de Bağdat Caddesi’ne benzer birçok alan yaratılacak ve böylelikle insanlar günün her saatini dolu dolu yaşayabilecekler. Lokasyon açısından çok değerli olan bölge; ulaşım arterlerine, metrobüse ve metroya çok yakın. Fikirtepe, markalı konutların yükseldiği bir bölge. Dolayısıyla Fikirtepe, insanların her türlü ihtiyacını karşılayabileceği dolu dolu bir merkez olacak. Bu sebeple burada yaşam başladığında projenin metrekare birim fiyatı şu andaki fiyatların çok daha üzerine çıkacaktır.”

‘KADIKÖY’ÜN BALKONU’

‘Kadıköy’ün balkonu’ sloganıyla yola çıkılan projede, şu an için metrekare birim fiyatlarının 6 bin 500 lira ila 7 bin lira arasında değiştiğini vurgulayan Aydın, lansmana özel, kendi bünyelerinde 36 ay vadeye sıfır faizle konut satışı yaptıklarını söyledi.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER