ÖNE ÇIKANLAR :
EĞİTİMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Kasım 2014 Perşembe 15:55

Bünyan Belediyesi’nden eğitime katkı

Bünyan Belediyesinden eğitime katkı

Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, ilçede eğitim gören 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerine kaynak kitap hediye etti.


Bünyan Belediyesi ve Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün imzaladığı ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında ilçedeki 14 okulda eğitim gören 2 bin öğrenciye kitap yardımında bulundu. Bünyan Yeni Mahalle Ortaokulu'nda düzenlenen programa, Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Özbay, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı.

Organizasyonda konuşan Bünyan Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, belediye olarak eğitim ve öğretime olan katkılarından dolayı Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu’a teşekkür ederek desteklerinin devamını beklediklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir çalışma sergilediklerini belirterek "Bu sadece ve sadece gelecekte cihan hâkimiyeti amaçlı büyük milletimizin tohumlarının atıldığı yeni Osmanlı misyonunun tamamlandığı bu milletin öz evlatları tarafından sağlanacak ve getirilecek adaletin sizler tarafından yapılacağını hepimiz biliyoruz. Sözlerim biraz anlaşılamayabilir. Belki ufuklu dünyamızda bu sizlere uzun görülebilir." dedi.

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER