ÖNE ÇIKANLAR :
DÜNYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 17 Eylül 2014 Çarşamba 08:11

Volkan Bozkır Strasbourg'da

Volkan Bozkır Strasbourgda

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Avrupa Parlamentosu ve Avrupa Konseyi'nde parlamenterlerle temaslarda bulunmak üzere Strasbourg ve Brüksel’e dört günlük ziyaret için geldi.


Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Avrupa Parlamentosu ve Avrupa Konseyi'nde parlamenterlerle temaslarda bulunmak üzere Strasbourg ve Brüksel’e dört günlük ziyaret için geldi. Görüşmelerden sonra herhangi bir açıklama yapmayan bakan, yarın Strasbourg’daki görüşmeler bittikten sonra Brüksel’e geçecek.

Avrupa Parlamentosu üyesi Ernest Maragall ile görüşen Bakan Bozkır; Avrupa Parlamentosu Sosyalist ve Demokratlar ileri ittifakı S&D Başkanı Gianni Pitella, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, Avrupa Parlamentosu Başkan Yardımcısı Alexandre Graf Lambsdroff, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorjon Jagland ve Venedik Komisyonu Başkanı Gianni Buquicchio ile görüştü.

Akşam Strasbourg başkonsolosu Serdar Cengiz’in davetlisi olarak Strasbourg’daki STK temsilcileri ve basın mensupları ile bir araya geldi.











 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER