ÖNE ÇIKANLAR :
DÜNYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Ocak 2013 Çarşamba 11:00

Metrodaki hayalet kamerada

Metrodaki hayalet kamerada

Metro istasyonunda raylara düşen kadın fenalaştığı için değil esrarengiz bir el tarafından raylara itildi.


İspanya'nın başkenti Madrid'de metroda tren bekleyen 52 yaşındaki bir kadın, rayların üzerine düştü. Trenin yaklaşmakta olduğunu gören bir kişi ise hemen raylara atlayarak kadını kurtardı. Rayların üzerindeki kişileri gören vatman ise treni zamanında durdurdu.Söz konusu kadına ilk müdahalenin metro istasyonundaki bir doktor tarafından yapıldığı belirtildi.

HAYALET Mİ?

Görüntülere dikkatli bakıldığında kadının esrarengiz bir el tarafından raylara itildiğini hissettiren bir silüet görünmesi ise olayın önüne geçti. Bu görüntüyü hayalet olarak yorumlayanlar olduğu gibi ışık oyunundan kaynaklanan bir yanılgı olduğunu ifade edenler de var.

KAHRAMAN POLİSİN İSMİ BİLİNMİYOR

Tam bir paniğin yaşandığı olay sırasında diğer yolcular, hızla yaklaşan trene işaret yaparak yavaşlatırken, bir polis memuru hemen raylara atlayıp kadını yukarı taşıdı. Kadının üzerinden tren geçmese bile raylardaki elektrik akımına kapılıp ölme ihtimali bile vardı. Söz konusu olaydan mucize eseri sağ salim kurtulan kadına ilk müdahalenin metro istasyonundaki bir doktor tarafından yapıldığı belirtildi.

İsmi belirlenemeyen kadını kurtaran 39 yaşındaki polisin mesai dışında böyle bir kahramanlığa imza atması ise tüm dünyanın takdirini topladı. Olayın kahramanının, İspanya Yüksek Mahkemesi'nde görevli fakat olay anında izinde olan bir polis memuru olduğu açıklandı. Polisin terfi almasının gündemde olduğu belirtildi.

DEHŞET ANLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER