ÖNE ÇIKANLAR :
DÜNYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Kasım 2014 Pazar 11:33

Kız kardeşini internette açık artırmaya çıkardı

Kız kardeşini internette açık artırmaya çıkardı

Aşkta talihsiz kardeşini açık artırmaya çıkardı


Hürriyet'in haberine göre, İnternet sitesindeki açık artırmayı 50 sterlinden başlatan Maleem, kız kardeşi ile buluşmak isteyen erkeklerin “Evli, garip ya da serseri” olmaması gerektiğini ve tek gecelik ilişki peşinde olanların da kız kardeşi ile iletişime geçmesini istemediğini belirtti.

Kyle Maleem ilanda “Bu çok ciddi bir teklif. Kız kardeşim 27 yaşında aslen Londralı ama Cardiff’te yaşıyor. Oldukça zayıf ancak kıvrımlı bir vücudu var. Boyu 162 cm. Mavi gözleri ve koyu renk saçları var. O çok uyumlu, parti delisi olmayan, sadık bir kız. Ancak aşkta şanslı değil. İşte bu yüzden ben ve ailem onun için normal, içten, sağdık, sevgi dolu bir adam arıyoruz” yazdı.

"DAHA ÖNCE KULLANILMIŞ"

Maleem ilanda söz konusu “objeyi” bedavaya postalayabileceklerini yazarak ve “onun daha önce kullanılmış olduğunu” belirterek kız kardeşi ile dalga da geçti.


İlanın sosyal medyada ilgi çekmesinin ardından İngiliz basınına konuşan Sammy Maleem, abisinin yaptığı şeyi görünce “çok sinirlendiğini” söyledi ve “Kyle yıllardır beni Ebay’de açık artırmaya çıkartmakla tehdit ederdi. Ancak bunu gerçekten yapacağını hiç düşünmemiştim. Hele orada önceden kullanılmış olduğumu yazması hiç de komik değildi” dedi.

Ancak genç kadın yine de ilanlar sonucu abisi onun için bir sevgili adayı bulursa adamla buluşacağını söyledi ve “Abim bana karşı çok özenlidir ve beni her zaman korur. Onun benim için seçtiği bir adayla mutlaka buluşurum. Onun seçimlerine güveniyorum” dedi.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER