ÖNE ÇIKANLAR :
DÜNYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Mart 2014 Pazartesi 18:04

Kayıp Malezya uçağından kötü haber geldi

Kayıp Malezya uçağından kötü haber geldi

Kayıp Malezya uçağından kötü haber geldi, Çinli yolcu yakınları fenalık geçirdi.


Malezya Başbakanı Necib Razak’ın, 17 gündür kayıp olduğu söylenen Malezya Havayolları uçağının Hint Okyanusu’nun güneyine düştüğü açıklaması, Pekin’deki Çinli yolcu yakınlarını yasa boğdu.

Günlerdir bir ümit olacağını umarak Pekin’deki Lidu otelinde bekleyen yolcu yakınları, Necib’in flaş açıklamasıyla fenalık geçirdi.

Malezya Başbakanı Necib Razak’ın, araştırmacıların söz konusu uçağın Hint Okyanusu’nun güneyine düştüğü sonucuna vardığı açıklamasıyla birlikte, Çinli yolcu yakınları gözyaşlarını tutamadı. Fenalaşan yolcu yakınlarına hazır bekletilen sağlık görevlileri müdahale etti. Yolcu yakınları, daha önce uçağın kaçırılmış olabileceği ve yolcuların hayatta olabileceklerine yönelik haberlerle ümitlerini muhafaza ediyordu.

KAYIP UÇAK HİNT OKYANUSU'NDA!  

Necib, 8 Mart’ta Kuala Lumpur’dan Pekin’e giderken radardan kaybolan ve nerede olduğuna dair saatler öncesine kadar bir bilgi bulunmayan Malezya Havayolları’na ait Boeing 777-200 tipi yolcu uçağı konusunda flaş bir basın toplantısı yaptı. Kayıp uçaktaki 154 Çinli yolcunun yakınlarının da Pekin’deki Lidu otelinde bu toplantıyı canlı izlemeleri istenmişti.
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER