ÖNE ÇIKANLAR :
DÜNYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Ocak 2013 Perşembe 08:21

Kan donduran VAHŞET!

Kan donduran VAHŞET!

Şebbihalar, elleri ve ayakları bağlı sivilleri bıçakla delik deşik ediyor. Bununla tatmin olmayan Esed güçleri bakın başka neler yapıyor...


Suriye'de yönetime karşı ayaklanan halka, güvenlik güçlerinin uyguladığı şiddetin dozu her geçen gün artıyor. Sivil ve resmi kıyafetli güvenlik güçleri, yakaladıkları rejim muhaliflerine inanılmaz şiddet yöntemleriyle işkence yapıyor.

Şu ana kadar 45 binden fazla kişinin öldüğü ülkede Esad güçlerinin yaptığı işkence görüntüleri yine internete düştü.

Esad askerlerinin işkence ettiği 7 Suriyelinin videosu sosyal paylaşım sitelerinde yayımlandı. Görüntülerde yıkılan bir binada Esad askerleri tarafından köşeye sıkıştırılan 7 muhalife hakaret dolu sözler eşliğinde tekme ve beton parçasıyla işkence yapılıyor. Daha sonra 7 muhalifin 5’i başka bir yere gönderiliyor.

Köşede kalan gözü bağlı 2 muhalife askerler ellerindeki bıçaklarla vurmaya başlıyor.

Defalarca darbelere maruz kalan çaresiz muhalifler kanlar içinde yere düştükten sonra askerler bu defa başlarına büyük beton parçalarıyla vuruyor. İki muhalif işkence sonrası hayatını kaybediyor. 

NOT: Habere ilişkin görüntüleri yayıncılık anlayışı gereği yayınlamamayı uygun bulduk. +18'lik görüntüleri izlemek için CİHAN HABER AJANSI'nın resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz...

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER