ÖNE ÇIKANLAR :
DÜNYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Temmuz 2014 Cumartesi 09:51

İsrail katliamı gizlemek için bunu yapıyor

İsrail katliamı gizlemek için bunu yapıyor

Kadın askerlerin, sosyal medyadaki pozları kullanılarak İsrail'in katliamcı yüzü örtülmeye çalışılıyor.


Üç Yahudi gencin şaibeli bir şekilde kaçırılarak öldürülmesinin ardından 3 hafta geçti. İsrail devleti, günlerce bu gençleri ararmış gibi yapıp, yüzlerce Filistinli'yi gözaltına aldı.

Gençlerin cesetleri buluduktan sonra ise, zaten 1 yıldır kendini hazırlayan israil ordusu, önce 2 hafta boyunca karadan, havadan ve denizden Gazze'yi bombaladı. Son bir haftada İsrail askerleri kara harekatı ile birebir çarpışmaya sürüldü.

900'e yakın Filistinli'nin öldüğü, 4 binden fazlasının yaralandığı saldırılarda binlerce Filistinli, evlerini terk etmek zorunda kaldı.

İsrail, saldırıların başlangıcından bu yana, Hamas'a göre 80 askerini kaybetti, 300 kadar asker de yaralandı.

Geçmiş yıllara oranla sert bir direnişle karşılaşan İsrail, 3. İntifada endişesini bertaraf etmek ve orduyu yeni bir manevraya hazırlamak için kabul ettiği iddia edilen 12 saatlik ateşkes öncesi bile Gazze'yi vurmaya devam etti.

İsrail bu stratejiyle hareket ederken, amacına ulaşmak için kadınlarını da kullanmaktan çekinmiyor.

İSRAİL GÜZEL ASKERLERİYLE KATLİAMI PERDELİYOR

İsrail ordusunda görev yapan kadın askerler, sert bir eğitimden geçiriliyor. Filistin halkına karşı acımasızlıkta erkeklerinden geri kalmayan bu kadın askerler, sosyal medyada yayınladıkları sevecen görünümlü fotoğraf ve video görüntülerinde ise "İsrail'in masum yüzünü" oynuyorlar.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER