ÖNE ÇIKANLAR :
DÜNYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Kasım 2012 Perşembe 08:52

İsrail Filistin üzerinde bakın neyi denedi

İsrail Filistin üzerinde bakın neyi denedi

İsrail'in Filistin'e yaptığı saldırıların arkasında ne yatıyor? Habertürk TV ekranlarında bir komplo teorisi masaya yatırıldı. İşte iddia...


YAZETE.COM

Habertürk TV'de Ece Üner, ana haber bültenine konuk ettiği Habertürk Dış Haberler Sorumlusu Ceyda Karan'a çarpıcı bir soru sordu, çarpıcı cevaplar aldı. 

"İSRAİL'İ İRAN KIŞKIRTTI, İSRAİL DEMİR KUBBE'Yİ FİLİSTİNLİLER ÜZERİNDE DENEDİ"

Üner'in "İsrail Demir Kubbe Savunma Sistemi'ni denemek için Gazze'ye saldırdı şeklinde komplo teorileri var. Bunlara prim veriyor musunuz?" sorusuna Ceyda Karan, "fala inanma, falsız da kalma" şeklinde cevap verdi. 

Karan, "Hakikaten burda Demir Kubbe'nin denendiğini gördük. 5 tane batarya çalışıyor. Altıncı da devreye sokulacak. Obama da para vermeye devam edeceğini söylüyor Demir Kubbe için. Bunu resmen Filistinlilerin üzerinde denemiş oldular.

İran, 'Biz füze vermedik ama teknolojisini verdik' diyor zaten. Filistinliler bu füzeleri kendileri geliştirdiler. İsrail ise, İran üzerinden gelecek benzer füzelere karşı Demir Kubbe sistemini Filistin üzerinde denemiş oldu. İsrail medyasına bakarsanız yüzde 80 -90 oranında da engelleyebiliyor. Komplo da olsa insanın aklına hakikaten yatan bir komplo oluyor bu" şeklinde konuştu. 

İŞTE CEYDA KARAN'IN O SÖZLERİ...

KAYNAK:
yazete.com
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER