ÖNE ÇIKANLAR :
DÜNYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Eylül 2013 Cumartesi 11:09

İran'dan Obama'ya görülmemiş tehdit!

İrandan Obamaya görülmemiş tehdit!

İran'dan sınırı aşan tehdit: Suriye'ye saldırırsan kızın tecavüze uğrar!


Kiş vilayetinin eski valisi Ali Rıza Forgani, ABD'nin Suriye'ye saldırması durumunda Obama'nın kızlarından birinin kaçırılacağını iddia etti.

İran'da geçmişte valilik yapmış bir siyasi yorumcu, ABD'nin Suriye'ye saldırması durumunda ABD Başkanı Obama'nın kızlarından birinin kaçırılıp tecavüze uğrayacağını ve dünyada ABD vatandaşlarına saldırılar düzenleneceğini öne sürdü.

12 VE 14 YAŞLARINDA İKİ KIZI VAR

İranlı analist ve ülkenin güneyindeki Kiş vilayetinin eski valisi Ali Rıza Forgani, ABD'nin Suriye'ye saldırması durumunda ABD Başkanı Barack Obama'nın kızlarından birinin kaçırılıp tecavüze uğrayacağını ileri sürdü. Obama'nın Malia (14) ve Sasha (12) isimli iki kızı var.

"21 SAAT İÇİNDE OLUR"

Washington merkezli ve ABD sağına yakın The Daily Caller sitesinin haberine göre Forgani ayrıca şu ifadeleri kullandı: "Umarım Obama Suriye'ye saldıracak kadar dik kafalı olur. Biz de böylece ABD'nin çıkarlarının yok olduğunu görürüz. Suriye'ye saldırdıktan sonra sadece 21 saat içinde her ABD başkanının, dünyadaki Amerikan elçilerinin, Amerikan askeri komutanlarının bir aile üyesi kaçırılacak. Ve 18 saat sonra ampüte edildikleri videolar dünyada yayılacak."

OBAMA TARİH VERDİ

İki gündür Rusya'nın St. Petersburg kentinde düzenlen G-20 Zirvesi'nde dünya liderleriyle temaslarda bulunan Obama, zirvenin sonunda gazetecilerin karşısına çıktı. Suriye'ye müdahale konusunda zaman sıkıntısı olmadığını söyleyen Obama, "Bir iki gün sonra yada bir ay sonra müdahale olabilir. Ancak müttefiklerimize yönelik tehdit oluştuğu anda müdahalede bulunuruz" dedi.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER