ÖNE ÇIKANLAR :
DÜNYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Ekim 2013 Cumartesi 19:37

Erdoğan'ı terörist başı yaptılar

Erdoğanı terörist başı yaptılar

Henüz vizyona girmeyen İngiliz-ABD ortak yapımı sinema filminde, azılı bir teröristin soyadını Erdoğan koydular.


İngiliz-ABD ortak yapımı sinema filminde Türkiye'ye ağır gönderme. Erdoğan ismi 2013 yapımı bir sinema filminde terörist başı olarak gösterildi.

Orjinal adı “Closed Circuit” olan Kapalı Devre filminde, Londra'da meydana gelen patlamadan sonra sağ ele geçirilen Farroukh Erdogan adlı terörist ile hükümet arasındaki hukuki mücadele anlatılıyor.

Çok konuşulacak filmi ilk duyuran ise Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Aral oldu. Bugünkü köşesinde izlediği filmi anlatan Aral, teröristin soyadının Erdoğan konulmasına ateş püskürdü. İsmi görür görmez yüksek sesle "has s...." dediğini belirten yazar, neden kızdığını ise böyle anlatıyor:

Filmin özeti

Bir sabah Londra'da meydana gelen patlama sonrasında sadece bir terörist sağ kalmayı başarır. Terörist Tarık Erdogan patlamanın hemen ardından yakalanır ve hapse atılır. Kendisine en ağır cezanın verilebilmesi için araştırmalar ve hazırlıklar başlamıştır. Teröristi yargılamak için, hükümetin elinde gizli bir kanıt vardır. Ancak bundan ne Tarık Erdogan ne de avukatları haberdardır.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER